algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

[VÍDEO] Productors locals de Mallorca, Menorca i Formentera s'uneixen per agrair el compromís dels consumidors

Els consells insulars de Mallorca, Menorca i Formentera han llançat de forma simultània uns vídeos protagonitzats per representants dels sectors productius de les diferents illes. En aquests audiovisuals els productors locals donen les gràcies a les persones que han consumit producte de proximitat durant els darrers mesos, marcats pel confinament i les mesures de desescalada, per mor de la crisi sanitària.

La iniciativa, sorgida arran de les reunions mantengudes durant l’estat d’alarma entre representants dels departaments d’economia i comerç dels consells, té doble finalitat: donar visibilitat al teixit productiu illenc que ha abastit la població durant les setmanes de confinament més dures i, alhora, fidelitzar les persones consumidores de producte local fent que se sentin valorades.

Per aconseguir-ho, s’ha donat veu a representants de productors locals, que han agraït en primera persona a la ciutadania que adquireix els seus productes, ja siguin agroalimentaris i, industrials o artesanals. A més, els vídeos mostren els espais de feina i els treballadors que hi ha al darrere dels productes de proximitat.

Aquesta acció es complementa amb la tasca i les mesures plantejades des de cada consell per afavorir el producte propi i impulsar la reactivació econòmica dels territoris insulars.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Escandell Ribas, fa mes de 3 anys

Joan: a molts dels eivissencs que ni som mafiosos, integristes ni encimentadors, que som molts, ens sap greu aquesta visió generalista i negativa d’un tot per una part. Tal vegada si el Govern no deixas fora Eivissa quan es tracta de protegir o es renta les mans quan els capitosts d’aquí demanen més ciment, la gent de bé d’Eivissa no se sentiria tan desemparada. Gràcies

Valoració:0menosmas
Per Escandell Ribas, fa mes de 3 anys

Joan. El teu comentari és injust per a tots els eivissencs que no som ni ens sentim mafiosos, integristes ni encimentadors. I màfia, per desgràcia, n’hi ha per tot arreu. A Eivissa encara queden moltes coses i moltes persones que valen la pena. I potser si des del Govern no passessin tant d’Eivissa quan es tracta de protegir, ara no estaríem així. Tot això acceptant que som els primers responsables del que passa.

Valoració:0menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 3 anys

Com es pot observar, Eivissa, sa pitiüsa major, s'illa més mafiosa, provinciana i dominada per s'integrisme turístic i encimentador, n'està absent

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente