algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
14°

La Plataforma per la Llengua lamenta que Cort incompleixi el reglament de normalització lingüística

La Plataforma per la Llengua a les Balears ha denunciat aquest dijous que l'Ajuntament de Palma realitzi les comunicacions publicitàries de serveis de l'Ajuntament en castellà. Concretament, es tracta d'un anunci de Palma Activa.

L'ONG del català ha recordat al consistori que aquest fet incompleix el Reglament de Normalització Lingüística de l'Ajuntament que reconeix el català com a llengua usual de l'Administració Municipal. Igualment, l'article 5è i 6è apunten que es redactaran en català totes les inscripcions o retolacions i tots els rètols situats a les vies públiques la col·locació dels quals sigui de competència municipal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 3 anys

Es ajuntaments i ses comunitats "autònomes" també són estat i, en aquesta mesura, també tendeixen a incomplir sa llei si aquest incompliment respon a sa llei des més fort

Valoració:1menosmas
Per Carles Amela, fa mes de 3 anys

El PSOE, en matèria lingüística, és igual que el PP: volen que el català sigui només una llengua que es parli a casa.

Valoració:5menosmas
Per Tià, fa mes de 3 anys


O som de mons diferents o no sé què passa, però jo, les vegades que davall a Ciutat, raríssimament, per no dir mai, m'he vist obligat a parlar foraster.
És ver que, sovint, sobretot als comerços, em responen en espanyol, però jo no cedesc i ves si m'entenen.
Sovint em telefonen de Ciutat bufets d'advocat, comerços, empreses d'informàtica i quasi mai no m'han dit que no m'entenen però les vegades que això ha succeït, he demanat, amb educació, però fermament, que em passin qualcú que parli català.
I no deu esser que molts dels gemeguetes habituals ja de bon començament hi donen el coll i passen al foraster?
Si volem que ens respectin, comencem per respectar-nos nosaltres mateixos.

Valoració:1menosmas
Per Un, fa mes de 3 anys

En matèria de normalització lingüística l'ajuntament cada vegada pitjor, després els estranyarà que els votants sensibles amb aquest tema ens passem a altres opcions polítiques o directament a l'abstenció. I qui parla de llengua parla d'altres assumptes de la ciutat que són realment decebedors o van a passa de formiga. L'esquerra volia dues legislatures per deixar empremta. L'any 2023 retrem comptes.

Valoració:7menosmas
Per totrecursos, fa mes de 3 anys

Es que a Palma el català hiperpitjor que a Barcelona o a València ciutat

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente