algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.66°
17°

La UOB denuncia que Bankia fa un «tancament massiu i definitiu de les oficines comercials»

La UOB denuncia el «tancament massiu i definitiu, sense prèvia informació i consulta a la representació legal dels treballadors» de les oficines d'atenció al públic de Bankia.

«El tancament massiu d’oficines comercials que Bankia té avui en marxa (al voltant d’un 7%) és una decisió amb transcendència sobre l’organització i estructura de l’ocupació a l’empresa», han explicat. Tot i que no tengui un impacte immediat sobre el nombre de llocs de feina, està aprofundint en el canvi de model de la banca i té una afectació en el marc d’assignació de recursos, «variable molt manipulable que Bankia ha utilitzat en el passat per fer Regulacions d’Ocupació», remarquen. Segons la Llei, un tancament d’oficines (que, de fet, són centres de treball), més encara si és quantiós, és una decisió que s’ha d’informar i consultar a la Representació Legal dels Treballadors perquè aquesta sigui oïda, amb caràcter previ a la seva execució per part l’empresari, destaca la UOB.

«Cal assenyalar, de moment, la inoportunitat d’aquests tancaments en plena pandèmia. Els tancaments provocaran més desplaçaments de persones i més col·lapses en menys espais físics, incrementant arreu el risc de contagi. En un moment així, ens oposam al tancament de punts d’atenció a client d’un servei essencial per a la clientela. I ja que Bankia és una entitat rescatada amb capital públic, què hi diu “el Govern més progressista de la història”?», han expressat.

Des de la UOB, emplacen la direcció de Bankia a convocar immediatament una reunió telemàtica de la taula sindical per a donar satisfacció als drets d’informació i consulta de la representació legal dels treballadors.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Maria, fa mes de 3 anys

La Banca March també tancarà però només algunes oficines

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente