algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
11°

La UOB exigeix que els contractes d'interins d'FP s'estenguin al juliol

La Unió Obrera Balear (UOB) ha remès escrit a la Direcció General de Personal Docent exigint que els contractes dels interins de Formació Professional s'estenguin al mes de juliol. Segons la Resolució de 7 de maig de 2020 de criteris de promoció i titulació d'FP, les activitats de recuperació i proves per avaluar-les es poden fer fins al final del mes de juliol, i les proves extraordinàries dels primers cursos s'hi han de dur a terme obligatòriament.

Pel que el sindicat ha pogut saber, la Conselleria contesta als centres que ho consulten que els interins «han de fer aquestes tasques dins el mes de juny o traspassar-les a un altre docent, cosa que incompliria les pròpies instruccions i consideram inadmissible, perquè perjudicaria l'alumnat, que no tindria temps per preparar les recuperacions, i sobrecarregaria de feina altres docents».

La UOB ofereix un model d'escrit perquè els interins afectats presentin la reclamació a títol individual si així ho desitgen. Al mateix temps, la UOB recorda que continua facilitant un model per a reclamar l'extensió de contracte a 31 d'agost als interins que hagin fet 5,5 mesos de feina durant el curs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.