nubes dispersas
  • Màx: 17.24°
  • Mín: 12.23°
13°

El Govern demanarà a Ábalos l'increment de la connectivitat entre illes a partir de dilluns que ve

171167

El conseller de Mobilitat i Habitatge, Marc Pons, ha assegurat aquest dilluns que, durant la reunió d'aquest horabaixa amb el ministre de Transports, Mobilitat i Agència Urbana, José Luis Ábalos, i la resta de consellers autonòmics, demanarà l'increment de la connectivitat entre illes a partir de dilluns que ve.

Pons ha comparegut en una roda de premsa telemàtica després de la reunió amb els directors d'aeroports de les Balears, la Delegació del Govern espanyol, Autoritat Portuària i Capitania Marítima per analitzar la situació del transport aeri i marítim en el procés de desescalada.

En aquest sentit, el conseller Pons ha subratllat que la sol·licitud del Govern anirà encaminada a l'obertura del trànsit entre illes de passatgers tant a nivell marítim com aeri. Cal recordar que, durant l'estat d'alarma, les connexions per mar són per a transport de mercaderies i els vols interilles s'han reduït a una connexió diària.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Nofret, fa mes de 3 anys

La primera mesura per a promocionar i impulsar el transport públic a les 4 Illes, és una única targeta de transport intermodal , útil per a tot el transport maritím i terrestre a les 4 Illes.

Valoració:0menosmas
Per Tenen més seny que els hoteleers, fa mes de 3 anys

I què es pensa? Que vendrán turistes? No vendrà ningú. Estaran a casa. Sobretot després d´haver vist
l ´organització nefanda de l´Estat Espanyol.
Que es reciclin els hotels. I a veure si els entre al cap!
NO VENDRAN!

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente