algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Les Balears registren 523 casos positius actius de coronavirus

Les Balears ha sumat aquest dimarts un total de 1.870 casos positius de SARS-CoV-2 confirmats per PCR, 11 més en les últimes hores, i els morts pugen a 181, dos més que aquest dilluns, segons dades del Ministeri de Sanitat.

A més, s'han comptabilitzat 30 noves altes, de manera que la xifra de curats ascendeix a 1.166. Així mateix, la xifra de persones que han requerit hospitalització a les Balears ha pujat en 12 persones, arribant als 1.074 pacients.

Així ho ha confirmat el portaveu del Comitè Autonòmic de Gestió de Malalties Infeccioses de Balears, Javier Arranz, qui ha afegit que, segons dades d'aquest dimarts, actualment hi ha a les Balears 523 casos positius actius, 21 menys que aquest dilluns.

A més de, ha afegit, aquest dimarts hi ha 339 hospitalitzats, dels quals 61 es troben en les UCI. Des que va començar la pandèmia un total de 166 pacients han ingressat en les Unitats de Vigilància intensiva (UCI).

Quant als dos nous morts, ha matisat, «són usuaris de residències, que si bé no han mort en les últimes 24 hores, sinó en dies anteriors, han entrat aquest dimarts a formar part de les estadístiques»

En total a les Balears s'han realitzat un total de 36.298 proves de laboratori (32.555 PCR i 3.743 test d'anticossos).

Situació per Illes

Respecte a la situació en cadascuna de les Illes, el doctor Arranz ha informat que a Mallorca hi ha 300 persones hospitalitzades, de les quals 49 es troben en UCI. La resta de persones, 409, reben atenció per part de les unitats d'atenció al coronavirus.

A Menorca, hi ha set persones hospitalitzades, de les quals cinc en UCI. També hi ha una persona que es troba en seguiment per part de les UVAC. A Eivissa, hi ha 32 persones hospitalitzades, de les quals set en UCI. Altres 12 persones reben atenció de les UVAC a Eivissa i Formentera.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.