nubes dispersas
  • Màx: 17.24°
  • Mín: 12.25°
12°

El Consell presentarà la redefinició del pla de turisme davant la crisi del coronavirus

El Consell de Mallorca organitza un programa de seminaris en línia sobre el sector del turisme, que tendrà la seva primera cita el pròxim 30 d'abril amb la celebració de la segona edició de 'NexMallorca', a partir de les 10.00 hores.

En aquesta trobada digital es presentarà a tot el sector i a la ciutadania el resultat de la redefinició i adaptació del pla estratègic de promoció turística de l'illa, que s'ha vist modificat per a fer front a la crisi global derivada del coronavirus.

La presidenta del Consell, Catalina Cladera, serà l'encarregada d'obrir aquesta jornada en línia, que comptarà amb la presència del conseller de Turisme i Esports, Andreu Serra, i del director del projecte de Pla Estratègic, Antoni Viadern.

Així mateix, està previst un apartat de participació pública per a recollir opinions i propostes i el conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball del Govern, Iago Negueruela, serà l'encarregat de tancar l'esdeveniment.

Seminaris digitals sobre segments estratègics

D'altra banda, a partir del 5 de maig, la Fundació Mallorca Turisme ha organitzat una sèrie de seminaris en línia centrat en cinc dels productes turístics estratègics de Mallorca: gastronomia, MICE, esports, prèmium i cultura.

Per a cada cas, es comptarà amb la presència de tres experts en la matèria que, a través de preguntes d'un moderador, aniran desgranant els aspectes més importants de la situació actual del sector i de les iniciatives en marxa per a sortir de la crisi sanitària.

La inscripció per a aquests seminaris serà possible a partir de la setmana vinent i tota la informació sobre aquest tema es podrà seguir puntualment a través de les xarxes socials del departament de Turisme i Esports.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.