cielo claro
  • Màx: 22.25°
  • Mín: 13.08°
22°

La UIB ajorna les cerimònies de graduació que s'havien de celebrar el juliol

La Universitat de les Illes Balears (UIB) ha ajornat les cerimònies de graduació del curs 2019-2020, que estava previst que se celebressin al llarg del mes de juliol.

Així ho ha informat aquest dimarts la institució universitària, que afegit que el Consell de Direcció informarà quan s'hagin decidit les noves dates. Aquestes cerimònies tenen lloc per centre quan acaba l'any acadèmic i són actes multitudinaris, ja que reuneixen graduats i a les seves famílies.

Segons han explicat, les circumstàncies derivades de la crisi del coronavirus «impossibiliten actes en què concorri molta gent», per la qual cosa s'ha decidit l'ajornament. Per aquest mateix motiu, la UIB ha ampliat el termini per a rebre propostes per a la sisena edició del concurs per a il·lustrar l'obra gràfica de les graduacions i acceptarà fins al 6 de juliol.

Premis de recerca

D'altra banda, la comissió permanent del Consell Social de la UIB ha acordat d'ampliar el termini de presentació de treballs a la XIV convocatòria dels premis de recerca per a estudiants de Batxillerat i de Cicles Formatius de grau superior.

També ha acordat que els treballs es presentin exclusivament de manera telemàtica a l'adreça electrònica consell.social@uib.cat. D'aquesta manera, queda anul·lada la possibilitat de presentar-los en les seus universitàries i als registres generals de la UIB.

El Consell Social de la Universitat de les Illes Balears és un òrgan de participació de la Universitat que està format per representants dels àmbits institucional, social, laboral, empresarial i cultural de la societat balear i per representants de la Universitat.

Convoca els premis de recerca per a alumnes de Batxillerat i de Cicles Formatius de grau superior amb els objectius de fomentar entre la joventut de Balears «l'esperit de recerca i la creativitat en els diferents àmbits del coneixement humà», col·laborar a difondre «la importància dels estudis universitaris» i facilitar el coneixement de la UIB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.