algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
14°

El Consell de Mallorca margina el català en una nova campanya de promoció turística

Continuen les accions del Consell de Mallorca per a promocionar Mallorca com a destí turístic. «Mallorca vol llançar un missatge positiu, crear espais dinàmics i reforçar la màxima que 'tot anirà bé' i la importància de respectar el confinament», han explicat sobre la nova campanya.

D’aquesta manera, a partir d’aquest divendres 10 d’abril, la campanya #SeeYouSoonMallorca incorpora un concurs a través de la xarxa Instagram. Ara es convida a «somiar Mallorca» i es vincula al vídeo que es difon des del passat divendres 3 d’abril i que duu com a lema «No pots viatjar, però pots somiar».

Amb aquest concurs es proposa als participants compartir una autofoto, des de ca seva, amb elements que els facin recordar l’illa, com un record de la seva visita o qualsevol altre element relacionat amb Mallorca. D’aquesta manera, es vol establir un espai on es pugui compartir com la gent «somia» amb la Mallorca que els està esperant una vegada la situació de crisi s’hagi superat.

Com a suport a totes les acciones que es duen a terme en el marc d’aquesta estratègia han creat una web, www.stayhomemallorca.es, en què la Fundació Turisme Mallorca margina el català ja que ofereix la informació en espanyol, anglès, alemany i francès però no en la llengua pròpia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni, fa mes de 4 anys

Los turistas entienden el catalán?

Valoració:-2menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 4 anys

Es turisme com a base de s'economia representa sa prostitució des país on es practica i es menyspreu cap a sa llengua pròpia hi estan en perfecta consonància. Eivissa és una illa més turistitzada que Mallorca i es menyspreu cap es català és major i, per contra, a Nura, tradicionalment més industrialitzada, es menyspreu no és tan accentuat

Valoració:4menosmas
Per t, fa mes de 4 anys

Els darrers 10 anys,el retrocès en el respectete i l,ús de la nosotra llengua,es més que evident.
Fins i tot el partit popular,PRE-BAUZA,era molt més respetuós,que no ho son avui dia, les esquerres espanyoles.
Continua s,extermini dels aborígens¡.Aviat en farán un zoo.

Valoració:8menosmas
Per Carles Amela, fa mes de 4 anys

Els socialistes contra la llengua catalana!

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente