algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Augmenten els positius en les residències d'ancians de les Balears

Les residències d'ancians de les Balears han registrat un augment dels casos de coronavirus (COVID-19) en les residències d'ancians en les últimes hores, amb 22 defuncions des que va començar la pandèmia, sis més que aquest dimecres, segons dades de la Conselleria de Salut.

Cal assenyalar que les dades del Ministeri no reflectien aquestes sis morts pel fet que es tracta de dades consolidades fins a les 21.00 hores del dia anterior, i aquesta dada procedeix del Govern, que està intentant donar informació el més actualitzada possible. Previsiblement, aquestes sis defuncions s'incorporaran a l'estadística en els pròxims dies.

En les residències de les Balears hi ha un total de 287 persones afectades, 42 més que la dada del dia anterior, segons ha informat el comitè de gestió de malalties infeccioses. Actualment hi ha 164 usuaris contagiats de coronavirus, més cinc que s'han curat i els 22 morts. També hi ha 92 treballadors positius actius i quatre curats.

En total, 23 residències d'ancians tenen afectats en aquests moments. El portaveu del comitè autonòmic de gestió de malalties infeccioses, Javier Arranz, ha explicat en roda de premsa que les residències de la tercera edat són el principal focus d'atenció.

Arranz ha matisat que és «normal» l'augment de positius en les residències perquè s'estan realitzant més proves i garbellats per a detectar els casos «abans que es doni una situació clínica de gravetat».

Pel que fa a les residències per a persones amb discapacitat, hi ha 478 afectats. S'han registrat 33 usuaris positius actius, 13 usuaris curats, i tres defuncions. També hi ha 24 treballadors positius actius i quatre treballadors curats. En total hi ha 10 residències i centres discapacitats afectats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ..., fa mes de 4 anys

SÍ: Augmenten els positius a les residències d'ancians


NO: Augmenten els positius en les residències d'ancians

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente