algo de nubes
  • Màx: 17.07°
  • Mín: 9.93°

La Plataforma contra l'Ampliació de l'Aeroport llança la campanya 'És hora de canviar de rumb'

170269

La Plataforma contra l’Ampliació de l’Aeroport no cessa la seva activitat tot i el confinament i llança la campanya 'És hora de canviar de rumb!' a les xarxes socials. «Sabem que ara, i donades les circumstàncies derivades de la Crisi Sanitària de la COVID, la tramitació dels projectes d'AENA resta paralitzada i les obres que ja s'havien començat a l'aeroport també. Però sabem que, un cop acabi el confinament, la voluntat política de 'rellançar' l'economia turística a les Balears pot pegar una empenta a tot el que sigui la indústria de l'aviació i les infraestructures associades», han explicat.

De fet, la Plataforma remarca que ja comencen a sortir notícies en aquest sentit: la presidenta Armengol ha demanat a Madrid un Pla especial per a les Illes de «reconstrucció turística» i «sabem que això pot donar ales a AENA per reclamar el suport institucional que no tenia a les seves intencions abans de la crisi sanitària».

Des de la Plataforma veuen aquest fet amb «molta preocupació» i per això no cessen l’activitat. En aquest sentit, han fet arribar les demandes i preocupacions a la Delegada del Govern espanyol, refermen xarxes amb col·lectius a nivell internacional com l'Stay Grounded impulsant campanyes concretes i treballant en la incidència política perquè la sortida postCOVID no passi per reprendre l'activitat turística i per tant l'aviació i recordant sobretot el marc d'emergència climàtica i crisi climàtica que ens toca afrontar en el futur més immediat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per t, fa mes de 4 anys

canvi de rumb?N,hi ha prou amb la voluntat dels indígenes?que més voldría¡¡¡

Valoració:0menosmas
Per sebastià, fa mes de 4 anys

Molt bon eslogan. Esperem que hi hagi sort i recolzament popular

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente