nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

El GOB s'adhereix a la campanya contra els rescats a les aerolínies

El Grup Ornitològic Balear (GOB) s'ha sumat a una campanya global contra el rescat a les aerolínies, iniciada al costat de 250 organitzacions d'àmbit mundial.

Segons ha assenyalat aquest dimarts l'organització, la ciutadania també pot unir-se a títol particular a aquesta petició al Govern espanyol a través de la plataforma Change.org per a «unir esforços i posar fre a la indústria de l'aviació».

També, en el marc de la campanya, s'ha posat en marxa una iniciativa perquè la petició sigui també signada per persones de l'àmbit científic i acadèmic. El GOB ha assenyalat que fins a aquest dimecres es recopilen signatures.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per sebastià, fa mes de 4 anys

Passarà com amb els bancs que van ser "rescatats" ¿¿¿??? No sé pas de què, perque tenen beneficis de mils de milions d'euros i no "poden-volen" tornar el rescat que va sempre als mateixos "paganos" o sigui els de les preferents, els de les autopistes radials, als de la plataforma Castor ...Ja m'agradaria saber si el que va dir Hitler és el que ha dit la pájara de VOX a Fuensalida, o més aviat va dir que si anaven a EÑA que vigiléssin que no els hi fotéssin fins a la camisa.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente