cielo claro
  • Màx: 19.72°
  • Mín: 9.02°
19°

'Estimats compatriotes', nou programa d'Ona Mediterrània per als dies de confinament

Felip Palou. FOTOGRAFIA: Aina Palou

'Estimats compatriotes. Crònica d'un confinament' és el nou programa que Ona Mediterrània posarà en marxa a partir d'aquest divendres, 3 d'abril.

El programa s'emetrà cada dia, de dilluns a divendres, de les 14.00 a les 15.00 i es redifondrà a les 23.00 i el dirigirà i conduirà Felip Palou.

Palou explica que el programa és un «dietari de la crisi del Covid-19 des d'una perspectiva crítica, filosòfica i mallorquina».

«De dilluns a divendres de 14:00 a 15:00 obrim el balcó de casa per fer, entre tots, una hora de ràdio casolana i de quilòmetre zero» afegeix Palou, que insisteix que serà un programa que tendrà una part molt important de participació dels oients i dels seguidors a les xarxes».

'Estimats compatriotes' comptarà amb un complet equip de col·laboradors: Xavi Canyelles farà una secció diària titulada 'Pebre coent'; Pere Bueno parlarà de gastronomia; Juan Pérez parlarà dels bars de Palma; Carme Cifuentes farà una 'cura' de continguts; Jaume Jiménez parlarà i punxarà música i Nanda Hernández oferirà un monòleg setmanal.

A partir d'aquest divendres, 'Estimats compatriotes. Crònica d'un confinament' a Ona Mediterrània al 88.8 de la FM o a la web onamediterrania.cat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per dubtes, fa mes de 4 anys

¿Oients d'aquesta emissora?. ¿Oients d'aquest programa?

Valoració:-5menosmas
Per sebastià, fa mes de 4 anys

Podria ser pitjor (i no crido al mal temps). La propera disposició podria ser, enviar als periodistes les preguntes que han de formular i així, tot sobre rodes, ràpids i contents.
Tinguent en compte de que son dels partidaris del 155, no m'estranyaria veure-ho fet realitat, sense esperar que hi hagi iluminats al gobierno com els de'n Campos, p.e. 2-4-20
** Voldria aclarir que el "Sebastià" del primer comentari no soc jo, que dés del principi vaig posar "sebastià" en minúscula i ja no ho vaig canviar. No sé de quina manera dBalears, fa la tria i acceptació dels noms, perque ja hi ha un altra que es dedica a copiar noms i niks d'altres i així n'hi ha un que en té vuit o nou, de tal manera que el vaig anomenar "el seis en uno". El del segòn comentari, gozo i pozo, tinc la sospita de que és aquest mateix personatge tot i que aquesta vegada no ha fet servir el"i tant"que no li val de res doncs es diferencia abismalment del "i tant" original. Aixó fa que s'hagi comfós amb mí i li hagi dedicat al primer, un comentari que voldria ser, suposo, que graciós però, ailàs, la seva petja de sempre, ha deixat marca : HOSTRAS!!!, el @gnol...

Valoració:0menosmas
Per gozo i pozo, fa mes de 4 anys

"Quina noticia més bona". ¡Hostras, Pedrín!. Por un momento, en mi inocencia, creí que la pandemia había minvado en un 30 o 40 por ciento de "cop i volta". Mi gozo, en un pozo.

Valoració:-7menosmas
Per Sebastià, fa mes de 4 anys

Quina notícia més bona !! No sé que dir !! Gràcies !!

Llegeix "Crònica de Confinament" al bloc ILLAMÓN de Felip Palou, des del primer dia. Som un fan !! Per riure una mica de tot això amb la seva profunditat i amb una anàlisi de tan a prop, tan íntima, familiar, personal !!

'ESTIMATS COMPATRIOTES, CRÒNICA D'UN CONFINAMENT' serà, estic segur, una bomba de programa de ràdio !!

Sobretot amb aquests Col·laboradors, que bé te saps envoltar Felip !! Perdonau que sols parli de Xavi Canyelles i Nanda Hernández, que són els que conec... però quines ganes de sentir la secció i els monòlegs!!!

I sobretot serà una bomba pel responsable o co-responsable de: Vici amb Bici; Cactus, fent la pua al segle XXI; La Via corrupta, la ruta de la rampa; Gabinet de Crisi !! Tu no ho pots dir, amic Felip, però jo sí !!

Que tingueu Molta sort !! Això ja és demà divendres!!

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente