cielo claro
  • Màx: 22.28°
  • Mín: 13.08°
22°

La Plataforma Antiautopista reclama la resposta a la sol·licitud d'informació sobre l'autopista Llucmajor-Campos

La Plataforma Antiautopista ha reclamat al Consell de Mallorca que respongui a la seva sol·licitud d'informació sobre la construcció de l'autopista Llucmajor-Campos i, per tant, que compleixi amb la seva obligació de transparència en la informació pública.

Segons ha informat la portaveu de la Plataforma aquest dijous, s'ha presentat un escrit al registre del Consell de Mallorca, dirigit a la presidenta Cladera, i a la Direcció Insular de Modernització i Transparència sol·licitant resposta a qüestions plantejades, tot en compliment de la llei de transparència i bon govern. En aquest sentit, la Plataforma ha explicat que han passat més de tres mesos des que la sol·licitud d'informació fos presentada per la Plataforma i altres entitats ecologistes. A més, ha insistit que no ha rebut cap mena de resposta ni per part de la presidència de Consell, ni del Departament de Mobilitat, ni de cap altra instància de la Institució Insular.

Així mateix, ha reiterat que d'acord amb la llei de transparència, accés a la informació pública i bon govern, l'administració pública té l'obligació de facilitar informació que reclami la ciutadania. Per això, ha criticat la «falta de transparència» de la Institució Insular. Finalment, ha assenyalat que en l'escrit es recull que en cas que en deu dies no es rebi resposta, es donarà a conèixer aquest fet a les instàncies que considerin, entre elles a al Defensor el Poble i a la Comissió per a Reclamacions d'Accés a la informació Pública.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.