algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
14°

Docents pel Futur creu que la Llei d'Educació no està a l'altura dels reptes de l'emergència ambiental

Docents pel Futur ha considerat aquest dilluns que l'avantprojecte de Llei d'Educació de les Balears no està a l'altura dels reptes de l'emergència ambiental i ha presentat quatre al·legacions per a fer un «veritable text de resposta als reptes ambientals des de l'àmbit educatiu»

En un comunicat, aquest col·lectiu ha assenyalat que el text proposat des del Govern «no té en compte la situació d'emergència climàtica i ambiental» actual. Segons defensen, en un moment en què «només un gran esforç col·lectiu de canvi de model de producció i consum pot allunyar-nos d'escenaris de gran sofriment humà, l'educació ha de ser part de la resposta».

Per això, les seves al·legacions intenten que la llei posi l'emergència climàtica «al centre del currículum i de la pràctica docent» ja que, segons defensen, la visió tradicional de «medi ambient» ha de ser substituïda per «actuar davant l'emergència» i fer-ho des d'una perspectiva ecosocial.

A més, demanen que la llei incorpori directrius i objectius per a una gestió sostenible dels centres educatius i que inclogui actuacions de formació de professorat en matèria d'emergència climàtica i crisi ambiental.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.