algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 13.97°
17°

El GOB demana, juntament amb altres entitats estatals, reunir-se amb el ministre de Transports per abordar la crisi de l'Aeroport

Diferents entitats ecologistes de l'Estat han sol·licitat una reunió amb el ministre de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana per abordar la planificació de determinades infraestructures, entre elles l'aeroport de Palma.

Des del GOB han informat d'aquesta petició, coincidint amb el dia de la reunió a Palma dels directius d'AENA i membres del Govern amb representants de la seva associació.

Segons diu el GOB, aquest és un moment «clau» ja que AENA preveu intensificar i expandir l'operació d'alguns dels seus aeroports, com el de Palma, cosa amb la qual estan en contra.

Han assenyalat també que en línia amb el seu plantejament s'ha creat la Plataforma contra l'ampliació de la aeroport de Palma, de la qual formen part i s'ha presentat també la Plataforma pel decreixement de l'aeroport i el port de Barcelona.

Davant això, el GOB s'ha ajuntat amb diverses entitats ecologistes de l'Estat per a sol·licitar una reunió amb el ministre de Transports i abordar la responsabilitat institucional en relació a la planificació d'aquestes infraestructures, atenent el context de declaració de l'emergència climàtica, tant a nivell estatal com a nivell d'algunes comunitats autònomes afectades, com les Balears.

A la carta que han enviat al Ministeri, han sol·licitat, entre altres assumptes, informació sobre els plans d'expansió de ports d'Estat i principals aeroports i una reunió amb interlocutor del Ministeri el més aviat possible.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.