cielo claro
  • Màx: 21.7°
  • Mín: 13.08°
21°

Arxiven la causa contra Comanegra per 'On és l'Estel·la' però citen a declarar Toni Galmés

Com ha anunciat mitjançant Twitter Joan Sala, director de l'editorial Comanegra, el Jutjat núm. 15 de Palma ha acceptat el recurs presentat pels advocats Sergi Blàzquez i Josep de Luis, de l'associació Drets, i ha arxivat la causa per no ser competent.

Cal recordar que va ser el sindicat de policia Jupol qui es va querellar contra Comanegra perquè considerava que el llibre 'On és l'Estel·la' «menyscaba i denigra» els agents de la Policia espanyola.

Arxiven la causa contra Comanegra per 'On és l'Estel·la' by Redacció Ona on Scribd

No obstant aquesta bona notícia, Sala ha apuntat que aquest mateix dijous declara com a imputat al Jutjat 12 de Palma Toni Galmés, autor, arran de la segona querella contra el llibre que varen presentar la Confederació Espanyola de Policia, la Unió Federal de Policia, el Sindicat Professional de Policia i el Sindicat Unificat de Policia.

Sala ha apuntat que aquest fet es dóna «en una clara situació de conculcació del dret de creació i la llibertat d’expessió».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per balearium, fa mes de 4 anys

Que manera de tocar los huevos....

Valoració:-3menosmas
Per Sebastià, fa mes de 4 anys

Claro que sí, guapi, balearium urinarium, i tant (el fals), "seis en uno", ... que no és pagat dius? per què et penses que ho fa? i sobretot, per QUI et penses que ho fa? Et manca molt més de seny i et sobra molta mala llet

Valoració:3menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 4 anys

El que lleva la agenda de nuestro Unamuno particular debe estar al borde de una crisis nerviosa.
No és pagat.

Valoració:-2menosmas
Per balearium, fa mes de 4 anys

Pa flipar con la tropa plasta.

Valoració:-4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente