algo de nubes
  • Màx: 19.76°
  • Mín: 12.82°
19°

Els ciutadans de Manacor podran comunicar les incidències mitjançant una aplicació mòbil

El Consell de Mallorca ha presentat el pla pilot de l'aplicació mòbil 'El Teu Ajuntament', que permetrà als ciutadans de Manacor comunicar les incidències que hi hagi en el municipi. El Consell ha informat que amb aquest nou sistema qualsevol podrà comunicar els desperfectes o successos ocorreguts als carrers de Manacor.

També, es podrà avisar de les incidències en edificis, instal·lacions municipals, clavegueram, enllumenat, acumulació d'escombraries; denunciar actes vandàlics i avisar si s'han detectat animals al carrer.

A més, l''app' presentada en el Consell permet, segons han informat, afegir imatges o marcar la ubicació mitjançant un sistema de geolocalització. El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, ha presentat el sistema juntament amb el batle de Manacor, Miquel Oliver, i el gerent del Consorci TIC Mallorca, Miquel Lluís Mestre, ens encarregat del desenvolupament de l'aplicació.

Alzamora ha explicat amb aquesta eina el Consell «contribueix a la participació ciutadana i a la millora dels pobles». D'altra banda, Miquel Oliver ha afegit que aquesta 'app' «ofereix agilitat, flexibilitat i immediatesa als habitants». A més, ha assegurat que aquesta iniciativa entronca amb els processos participatius com les «diferents assemblees» i forma part del «pla d'obertura i transparència» de l'Ajuntament.

L'Ajuntament de Manacor gestionarà les incidències rebudes des d'una plataforma interna i romandran sempre en l'anonimat. A més, la persona podrà comprovar l'estat de la denúncia a través de l'aplicació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.