algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
14°

La ITV de Mallorca amplia tres hores l'horari des d'aquest dijous

166941

El nou contracte de gestió de la Inspecció Tècnica de Vehicles (ITV) de Mallorca entra aquest dijous en vigor amb un horari ampliat tres hores, des de les 6.00 fins a les 21.00 hores.

Segons ha informat el Consell de Mallorca en un comunicat, les noves condicions de la ITV reduiran el temps d'espera a una mitjana de 13 dies com a màxim amb cita prèvia. A més, la institució insular preveu un increment de la plantilla i noves formes de pagament.

El Consell, que va adjudicar a l'empresa General de Serveis ITV SA la licitació del servei el passat mes d'octubre, s'encarregarà ara de recaptar les taxes, entre altres qüestions, i l'empresa adjudicatària es dedicarà únicament a les inspeccions i cobrarà només per les que realitzi.

Les noves condicions donades a conèixer pel Consell de Mallorca estipulen l'increment de tres hores l'horari de les inspeccions d'ITV amb l'objectiu d'evitar les llargues cues. D'aquesta manera, les quatre estacions, que fins ara feien inspeccions des de les 7.00 fins a les 19.00 hores, passaran a fer-les des de les 6.00 fins a les 21.00 hores. El nou servei també preveu la incorporació de 21 treballadors.

A més, el Departament de Mobilitat i Infraestructures de el Consell ha informat que reduiran en un 25 per cent les taxes de la ITV, que a partir d'ara recaptarà també la mateixa institució. Els pagaments es podran fer amb targeta de crèdit o dèbit i en qualsevol entitat financera col·laboradora de el Consell de Mallorca. Des del Departament de Mobilitat han assegurat que estan treballant per habilitar el pagament per via telemàtica.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.