algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 13.38°
15°

La cantant Júlia Colom obre la nova temporada d''Els Entusiastes en concert' a IB3

La cantant Júlia Colom encetarà la nova temporada d''Els Entusiastes en concert', que s'estrena la nit d'aquest dimecres al dijous en la televisió IB3. L'estrena serà a les 00.15 hores, si bé els següents concerts s'emetran cada dimecres a les 23.30 hores, segons ha informat la cadena pública.

Es tracta de dotze concerts que s'han gravat aquest estiu. Després de Colom, desfilen pel programa Cris Juanico José Domingo, Ca de Bou, Forces Elèctriques d'Andorra, Joana Gomila, Go Cactus, The *Prussians, Or, Midnight Walkers i Petit. A més, el passat 14 d'octubre, de manera excepcional, el programa va emetre el concert de Miquel Serra, en una nit temàtica sobre el món de l'intèrpret amb el documental 'Els ulls no s'aturen de créixer'.

IB3 ha recordat que 'Els Entusiastes en concert' vol ser un altaveu de la creació musical de les Balears. A més de la seva versió televisiva, els concerts també s'emeten en IB3 Ràdio i es poden veure per Internet a la carta, tant en el web d'IB3 com a Youtube. Aquesta temporada, per primera vegada també estaran disponibles a Ib3musica.com, el nou canal musical exclusivament en línia de la radiotelevisió pública.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per espoiler, fa mes de 4 anys

bona cantant, però molt cregudeta.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente