algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.91°

Poca afluència de gent en la manifestació espanyolista de Palma

El president de Foro Baleares, Cosme Brull, entitat organitzadora de la manifestació espanyolista celebrada aquest dissabte a Palma. | E.P.

Només al voltant de mig miler de persones s'han manifestat aquest dissabte pels carrers de Palma en una marxa espanyolista per defensar la Policia espanyola i els Mossos a Catalunya que «van ser violentament atacats per grupuscles d'extrema esquerra i terrorisme de carrer dels CDR», segons ha explicat el president de Foro Balears, Cosme Brull.

Així mateix, segons el president de l'entitat convocant de la mobilització, que ha transcorregut amb incidents, han volgut denunciar que el president de la Generalitat, Quim Torra, «no ha denunciat la violència». «Fins i tot preguntat per la CUP, al Parlament, s'ha mostrat favorable a expedientar els mossos», ha lamentat Brull.

Preguntat per la mobilització del passat diumenge, ha assenyalat que una de les entitats que convocava aquesta manifestació era la «multisubvencionada» Obra Cultural Balear, als qui ha acusat d'«omplir autobusos amb diners públics». Mentre que ha defensat que Foro Baleares és «totalment altruista». En aquest sentit, ha dit que «siguem 50, 100 o 1.500 l'important és mobilitzar-se».

En la manifestació, s'han vist moltes banderes espanyoles i s'han sentit crits de 'Viva España' i consignes a favor de la Policia espanyola i la Guàrdia Civil. A més els manifestants han proferit crits de 'Puigdemont a presó', 'Armengol, dimissió', 'independentistes arruix de Mallorca', entre altres.

D'altra banda, a més de persones anònimes, en la manifestació s'ha pogut veure a representants polítics del Partit Popular, Ciudadanos i Vox.

Dels 'populars' han estat presents la presidenta de la formació a Palma i diputada, Marga Durán, i el candidat al Senat per Mallorca, Javi Bonet.

En el cas de Ciudadanos ha destacat la presència dels candidats al Congrés dels Diputats per Balears, Joan Mesquida i Patricia Guasp. Mesquida ha volgut deixar clar que «Ciudadanos sempre estarà del costat de les forces i cossos de seguretat perquè estem en un país que és una democràcia plena».

Finalment, de les files de Vox ha destacat la presència del portaveu de la formació a l'Ajuntament de Palma, Fulgencio Coll, i de la candidata al Senat per Mallorca, Manuela Cañadas.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Goriet, fa mes de 4 anys

Claro que sí, gili. Tu no uses el català ni a la feina ni enlloc, per què no en saps.
Curt i Inadaptat!

Valoració:3menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 4 anys

Al mangante de nombres.
Yo no uso el catalán fuera del trabajo.
Y es “a ver”.
Patán.

Valoració:0menosmas
Per Passant d'ell, fa mes de 4 anys

Aquest que signa amb @claro que si.... No té ni idea de escriure ni en castellà.
Fa vergonya veure aquestes faltes gramaticals: haber .... A mem si trobes con és el correcte. Convé que t'ho miris.
Els catalans sabem més castellà que els anticatalanistes

Valoració:12menosmas
Per M, fa mes de 4 anys

Moltes persones de dretes estan empegallides, de que els vegin amb aquesta gent. Esper que la vergonya també aflori al seu raonament, a l'hora de votar i que votin a partits de gent civilitzada.

Valoració:11menosmas
Per Va bé!, fa mes de 4 anys

Els españoles amb el cul a la cadira envíen al carrer la poca gent perquè facin la feina bruta. Però són tan poquets i curtets!

Valoració:11menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 4 anys

Haber.
Centrémonos un poco.
Según la foto y, aplicando vuestro criterio, estamos hablando de un clam en toda regla.
Sí o qué?.
No fotem ara.

Valoració:-3menosmas
Per balnearium, fa mes de 4 anys

Menudo barrigón tiene el menda de la foto. Eso sí, tiene cara de sílfide.

Valoració:0menosmas
Per Sebastià, fa mes de 4 anys

@ jbm .- Es la estratègia dels trileros. Tal com tú has dit, provocar, enganyar, intoxicar i culpar als altres. Saben que si ens provoquen a casa nostra, ho defensarem apassionadament com correspòn i ells no hi ténen res a perdre sino ans al contrari. Hem de tenir el cap fred i no caure als enganys malintencionats que son les seves armes.

Valoració:18menosmas
Per jbm, fa mes de 4 anys

Els policies indignaven la gent amb atacs innecessaris contra grups pacífics, la gent s'indignava, llavors els delinqüents comuns pagats amb doblers de les clavegueres de l'estat i els policies o guardia civils de paisà combinats amb les BRIMO respectives, començaven els aldarulls i, naturalment, amb la indignació que duien davant les provocacions policials, molts d'independentistes incauts s'afegien als aldarulls provocats i ben coordinats des dels aparells de l'estat implicats en la cosa. Llavors els compinxats amb l'operació clavegueril desapareixien (o canviaven d'escenari) i els qui rebien i eren detinguts eren els joves independentistes.

Valoració:22menosmas
Per Poquíssima, fa mes de 4 anys

Poquíssimes, ben cert, però els perillosos no són aquests, són els neofranquistes que no han de menester manifestar-se perquè contren els centres del Poder.

Valoració:20menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente