algo de nubes
  • Màx: 13.6°
  • Mín: 7.77°
13°

ASM: «No compartim les accions vandàliques d'Arran que no aporten cap solució i generen antipatia contra l'independentisme»

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca ha emès aquest dimarts un comunicat de condemna de l'acció d'Arran contra la massificació turística. «Des de l'ASM apostam per un turisme de major qualitat i no massificat i per una major repercussió dels beneficis econòmics en el benestar de la població, però no comparteix de cap manera les accions vandàliques, que no aporten cap solució i generen antipatia contra l'independentisme».

A més, han explicat que «és Madrid qui ens impedeix governar l'aeroport i decidir la quantitat i qualitat dels visitants que vénen a Mallorca, i és Madrid qui ens espolia via hisenda, ens roba 3.500 milions cada any, el 48 % dels nostres imposts, i ens impedeix diversificar el model productiu i invertir en habitatge social».

Per tot plegat des de l'ASM opinen que «allà on s'han de fer les accions de protesta, no cal dir que absolutament pacífiques, és davant les delegacions d'hisenda i del Govern espanyol, autèntics culpables i braços executors de l'espoli fiscal i la manca de sobirania política a què estam sotmesos».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan, fa mes de 4 anys

No entiendo como se puede defender a esta gente,son actos vandalicos.

Valoració:0menosmas
Per Pere Pistoles, fa mes de 4 anys

Totalment d'acord amb l'ASM.

Així, ni convencerem ni guanyarem.

Valoració:1menosmas
Per teresa, fa mes de 4 anys

Doncs jo estic fins al nas de bonisme, Ai ai, no cridis massa fort, ai ai em trepitgen el cap, Ai ai no facis això... ai ai, Ja està bé d'acotar el cap, mai a la història s'ha vist una revolució pacifica i pacifista que hagi triomfat(sí la dels clavells a Portugal, però us record que la varen fer els militars, com per fer-los la contra)

Valoració:2menosmas
Per Fes-t´ho mirar!, fa mes de 4 anys

ASM ja sabem de quin peu calces.
La paraula Catalunya i català vos fan picor.

Valoració:-1menosmas
Per Pau, fa mes de 4 anys

Gràcies Arran per posar el debat damunt la taula. Ha servit per visibilitzar un problema. A situacions extremes, respostes extremes. Si fos per l'ASM i els 4 postmoderns estaríem arreglats. Dels suposats partits d'esquerra ja ni en parlem, fa temps que van deixar der ser-ho.

Valoració:4menosmas
Per Jordi, fa mes de 4 anys

Ben dit!

ARRAN és un càncer pel nacionalisme.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente