muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
16°

Rosario Sánchez vol que «es controlin» els continguts subvencionats per l'administració pública com el còmic sobre l'1-O

La delegada del Govern espanyol a Balears, Rosario Sánchez, ha defensat aquest divendres que hi hagi «algun tipus de control sobre els continguts que es subvencionen per part de les administracions públiques», en referència al còmic sobre el referèndum de l'1-O de Toni Galmés.

«Això no és incompatible amb la llibertat d'expressió. Quan subvencionam un contingut s'ha de procurar que no sigui ofensiu per a cap col·lectiu i més quan es refereix a les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat que fan una feina importantíssima», ha explicat en declaracions als mitjans de comunicació.

El còmic es titula 'On és l'Estel·la' i es tracta d'una publicació per a adults (+18) editada per Comanegra que ha provocat una allau de crítiques en el si de la Prefactura Superior de la Policia espanyola a les Balears.

El llibre recrea escenaris dels dies previs i posteriors al referèndum d'autodeterminació de Catalunya del primer d'octubre de 2017.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per balearium, fa mes de 4 anys

@Sebas

No te pongas estupendo

Valoració:0menosmas
Per Sebastià, fa mes de 4 anys

Vaig a encarregar un exemplar del còmic ara mateix... Ja torno, espereu-me, que no m'el vull pas perdre...

Valoració:7menosmas
Per Descontrolada, fa mes de 4 anys

Que es controli ella...

Valoració:12menosmas
Per P, fa mes de 4 anys

Una altre amb poques feines,si vol millorar l imatge policial pot començar fent autocrítica i no deixant a sa policía fer un ridicul com aquest. En cap altre pais europeu veurem a sa policia fent perdre dobbers i temps a sa justicia perseguint comics.

Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente