nubes dispersas
  • Màx: 17.24°
  • Mín: 12.25°
12°

Continuen les oposicions a la Sanitat

La Conselleria de Salut i el Servei de Salut de les Illes Balears han continuat amb les proves de selecció opositora de nou personal.

La Conselleria de Salut i el Servei de Salut de les Illes Balears continua, aquest dissabte, els exàmens de les convocatòries del concurs oposició per cobrir 17 places vacants de personal estatutari de la categoria de facultatiu/facultativa especialista en medicina interna.

Val a dir, tal com ha recordat el Govern, que el 7% del total de les places es reserva per a persones amb un grau de discapacitat igual o superior al 33%, «sense perjudici que s’hagi d’acreditar la capacitat funcional per acomplir les funcions pròpies de la plaça».

Aquest dissabte han començat les proves, en un torn únic; han tengut lloc simultàniament a Mallorca, Menorca i Eivissa, concretament a l’Hospital Universitari Son Espases (Modul H, -1) a Mallorca, a l’Hospital General Mateu Orfila a Menorca, i l’Hospital Can Misses a Eivissa. En total s’hi han presentat 73 aspirants, 53 a Mallorca, 6 a Menorca i 14 a Eivissa i Formentera.

A Mallorca, per fer les proves han fet falta 6 representants del tribunal i 16 col·laboradors. A Menorca, hi ha participat 1 representant del tribunal i 2 col·laboradors. Per altra banda, a Eivissa hi ha acudit 1 representant del tribunal i 4 col·laboradors.

Tal com ha volgut recordar el Govern, aquest procés d’oferta d’ocupació pública «és un més de la convocatòria més important que es realitza a les Illes Balears en aquest àmbit». L’any 2018 s’han duit a terme les proves selectives de nou categories, amb una oferta de 979 places per a 4.925 sol·licituds rebudes.

Finalment, el Govern Armengol ha volgut resaltar que «en la legislatura anterior no es varen reservar les places de reposició dels anys 2012, 2013 i 2014». A més, es varen deixar de convocar els exàmens que ja estaven prevists per a l’any 2012. «Aquelles mesures varen fomentar l’eventualitat laboral i varen debilitar la xarxa sanitària pública», han assegurat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.