nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Agricultura compensarà les pèrdues agrícoles causades per les inundacions de Pollença

Imatge d'aquest diumenge a Inca. | CAIB

La conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca indemnitzarà les explotacions agràries que hagin sofert danys provocats per les intenses pluges del divendres a Pollença.

El conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca Vicenç Vidal ha estat en contacte amb la cooperativa de Pollença i l'Ajuntament des de divendres i dilluns es reunirà amb ells.

Així mateix, tècnics del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) es desplaçaran a la zona afectada per analitzar la situació.

El Conseller Vidal ha assegurat que «es farà el mateix mecanisme que s'ha fet amb les inundacions al Llevant de Mallorca: s'analitzarà la situació, s'obrirà un cens de declaració de danys i a partir d'aquí es donaran ajudes al sector agrari».

Vicenç Vidal ha fet aquestes declaracions a la subhasta d'anyells d'Inca celebrada aquest diumenge, on s'han subhastat 100 animals d'11 ramaderies i en les que hi ha participat la conselleria amb aportacions econòmiques pels participants, dins el programa de suport a la millora de les races autòctones que du a terme el Servei de Millora Agrària i Pesquera (SEMILLA).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.