lluvia ligera
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

Els joves de les Balears són els que més doblers destinen a l'habitatge de l'Estat

Els joves menors de 25 anys residents a les Balears són els que més doblers destinen a l'habitatge amb una quota hipotecària mensual de fins a 856 euros, segons un estudi del portal immobiliari pisos.com.

Així mateix, després de les Balears es troben altres territoris com Madrid i Catalunya, amb hipoteques mensuals de fins a 799 i 670 euros, respectivament.

Per la seva banda, el director d'Estudis de pisos.com, Ferran Font, ha admès que «el retard en l'emancipació d'aquest col·lectiu limita la formació de noves llars» i ha assenyalat que «l'escalada de preus, tant en venda com en lloguer, no es correspon amb els salaris que perceben els joves»

En concret, ha explicat que aquests reben «uns ingressos allunyats de la realitat del mercat de l'habitatge que no els permeten estalviar ni ser estables, a causa de l'extensió dels contractes temporals».

En aquesta línia, ha recordat que «aquesta descompensació provoca que la compra del primer habitatge estigui pràcticament vetada als joves, deixant-los com a alternativa una oferta de lloguer pressionada per factors que també eleven a l'alça les mensualitats d'arrendament».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 5 anys

Per enèsima vegada: donau es números desglossats per illes, veureu com estan ses Pitiüses, on ni es lloguer es pot dir que és una opció, de caríssim que és, on Càritas atén gent que té feina estable i on ni es jóvens (o no tan jóvens) eivissencs-formeterers de soca-rel se n'alliberen, haven de buscar habitatge i feina fora

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente