algo de nubes
  • Màx: 18.99°
  • Mín: 13.31°
16°

El Parlament acollirà una jornada per debatre la sostenibilitat de la mobilitat a les Balears

La plataforma intersectorial d'Eivissa Aliança Mar Blava i l'European Climate Foundation han organitzat al Parlament la jornada titulada 'Mobilitat sostenible a les Balears', que tendrà lloc el pròxim dimecres 17 d'octubre a la Sala d'Actes del Parlament. Aquesta jornada comptarà amb dues taules rodones on diversos experts en la matèria i representants d'administracions públiques i empreses de les Illes plantejaran les seves postures al respecte.

La primera taula estudiarà la complexitat de la sostenibilitat en la mobilitat des de diversos angles i les tendències principals per avançar en aquesta matèria. Per a això, exposaran els seus punts de vista Antonio Lucio, expert en mobilitat sostenible i exdirector de la Fundació Mobilitat de l'Ajuntament de Madrid; Isabell Büschel, delegada a Espanya de la Federació Europea de Transport i Medi Ambient (T & E); Juan Luis Pla, director de Relacions Institucionals de Nissan a Espanya; Miguel Antonio Peña, investigador del CSIC i secretari de l'Associació Espanyola de l'Hidrogen (AeH2) i un responsable de Red Eléctrica Española (REE).

La segona taula rodona estarà centrada en la problemàtica de la mobilitat a les Balears i específicament dedicada a la discussió de les propostes sobre mobilitat sostenible contingudes en la Llei de Canvi Climàtic i Transició Energètica del Govern. En aquesta taula intervindran Jaume Mateu, director general de Mobilitat i Transport; Ramon Reus, president de l'Agrupació Empresarial de Lloguer de Vehicles amb i sense conductor de les Balears (AEVAB); Joan Ferrer, tinent de batle de Mobilitat de l'Ajuntament de Palma, entre d'altres.

Segons han explicat els organitzadors, l'objectiu d'aquesta jornada és aconseguir un ampli consens en la societat referent a la necessitat de fer front de forma eficaç al desafiament climàtic. «La mobilitat a les Illes és clarament insostenible, tant des del punt de vista social, com des del mediambiental», han conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.