cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.15°

La UOB condemna el «servilisme» del Govern davant la reina d'Espanya i la ministra d'Educació

La Unió Obrera Balear, denuncia i condemna l'actitud «servil» dels dirigents del Govern, encapçalats per Francina Armengol i el conseller d'Educació Martí March, davant la visita de la reina d'Espanya i la ministra d'Educació María Isabel Celaá al Centre d'FP Son Llebre, en una «nova versió penosa, ridícula i estantissa de la pel·lícula "Benvingut Mister Marshall"».

Des de la UOB opinen que s'ha perdut «una bona ocasió per a dur les senyores Ortiz i Celaá a retratar-se devora un dels 116 barracons, una aula de primària amb ràtios il·legals, una aula taller d'FP amb equipaments obsolets i sense espai suficient, o els docents amb més de 55 anys sense reducció horària». Pel que fa a la FP, cal recordar també que la manca d'instal·lacions als centres educatius impedeix augmentar l'oferta educativa a cicles com Nauticopesquera i obliga a fer convenis amb empreses i entitats per fer la part pràctica a hotels i hospitals, que a mecànica de l'automòbil es fan pràctiques amb cotxes de fa 30 anys, o que l'especialitat d'Auxiliar d'infermeria està igualment estancada per la manca de mercat laboral degut a una plantilla insuficient a la Salut pública.

«És indignant que els nostres governants hagin venut una imatge bucòlica de l'educació a les Balears als representants de l'Estat espanyol, el mateix Estat que ens espolia el 48 % dels nostres imposts segons les balances fiscals reconegudes per Madrid, i que ens condemna a un pressupost educatiu raquític rematat per la manca de voluntat política del Govern del PSOE». Com a botó de mostra, el País Basc inverteix en educació 1.251 euros per habitant i les Balears només 802. «Després d'aquesta escenificació de país de flors i violes, ens demanam amb quina força reclamarà a Madrid la presidenta Armengol un finançament mínimament acceptable», denuncia la UOB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan M. Gelabert, fa mes de 5 anys

Qui no vol pols, que no vagi a s'era.

Valoració:3menosmas
Per Sebastià, fa mes de 5 anys

A les senyores Ortiz i Celáa, tan els hi fa la rebuda que tinguin ni les critiques. Elles cobraràn les seves dietes i tindrán la publicitat tendenciosa de la premsa espanyolista que de ben segur no comentarà res del deficit fiscal que ara he conegut que a les Balears és del 48% reconegut per MD, així que no us estranyeu de que sigui realment d'alguna decena més. I a sobre, benvingudes??

Valoració:9menosmas
Per Ja se sap, fa mes de 5 anys

El PSOE no just gestiona malament la conselleria d'Educació, sinò.que deixa malament als socis de govern republicans., per molt s més errors que cometen ells solets. La visita reial només és una petita mostra de totes les ficades de peu.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente