algo de nubes
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 6.85°

Son Reus fa una crida als ciutadans perquè coneguin els prop de 150 animals en adopció

El Centre Sanitari Municipal de Protecció Animal de Son Reus ha fet aquest dimarts una nova crida a la ciutadania perquè visitin les seves instal·lacions i coneguin els animals que es troben a l'espera d'una adopció.

Actualment hi ha 101 cans i 46 moixos a Son Reus a l'espera d'una adopció responsable que els permeti viure en llibertat. Aquestes xifres, destaca l'Ajuntament de Palma, «estan al límit de la capacitat total del centre».

Per això, la conscienciació del no abandonament dels animals de companyia i la promoció de les adopcions responsables són les vies per aconseguir l'objectiu de sacrifici zero.

Segons indica Cort, malgrat el treball intens de persones voluntàries i de ciutadans conscienciats per aconseguir que molts animals tenguin una nova llar, la gran quantitat d'abandonaments i renúncies d'aquest estiu no ha aconseguit alleugerir la situació del centre.

Desfilada de cans
Per aconseguir revertir aquesta situació l'associació de voluntaris de Peluditos de Son Reus celebrarà el dissabte 29 al centre de Son Reus entre les 09.45 i les 12.15 el 'VII Desfile de perros, buscando adopción'.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.