nubes dispersas
  • Màx: 19.36°
  • Mín: 12.82°
17°

dBalears reconeix la trajectòria de Cucorba amb el premi Primera Plana

dBalears, editat per l'Associació Ona Mediterrània des de febrer de 2015, recull amb orgull l'herència del mitjà de comunicació escrit en català més important de la història de Mallorca, el Diari de Balears.

Una de les iniciatives del diari va ser destacar la feina d'alguna persona, iniciativa o col·lectiu en favor de la nostra llengua i cultura i amb aquest motiu va instituir el premi Primera Plana, Premi que han merescut: Teatre de Bunyola, Biel Majoral, Sebastià Salom, Moviment d'Escoles Mallorquines, Joves de Mallorca per la Llengua, Andreu Genovart, l'escola pública de Son Sardina, el grup Antònia Font, l'Associació Punt Cat i la Vaga de fam per l'Educació (Jaume Sastre).

El premi corresponent a l'any 2017, que es lliurarà aquest dijous a es Baluard, guardona la trajectòria del grup Cucorba.

El premi reconeix el grup de música que ha fet ballar més mallorquins, un conjunt musical amb una trajectòria de més de quaranta anys, amb una qualitat excepcional i un nivell artístic excel·lent.

Cucorba amb una dotzena de treballs discogràfics publicats i amb destacadíssims muntatges per a tots els públics.

Cucorba nasqué a Muro l'any 1977, integrat per Francesc Aguiló Serra, Jeroni Cerdó Cladera, Gabriel Gamundí Ramis i, des del disc Mamballetetes, Gemma Palà.

El premi Primera Plana 2017 consisteix en una obra feta per l'escultor Ferran Aguiló.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.