algo de nubes
  • Màx: 19.46°
  • Mín: 13.93°
19°

L'OCB demana al Govern que una part de l'ecotaxa es reverteixi en normalitzar el català

El president de l'Obra Cultural Balear (OCB), Josep de Luis, s'ha reunit aquest dimecres amb la vicepresidenta del Govern de les Illes Balears, Bel Busquets.

De Luis ha proposat a Busquets que una part de l'Import de Turisme Sostenible sigui destinat a normalitzar la llengua catalana en l'àmbit turístic; per exemple, amb cursos dirigits als treballadors de l'hostaleria que, ara mateix, tenen una àmplia oferta en altres llengües com l'alemany o l'anglès però que, sovint, desconeixen la llengua pròpia perquè vénen de fora de les Balears.

L'Obra Cultural Balear ha volgut mostrar la seva satisfacció amb la feina feta pel Govern quant a cultura però ha insistit que és necessari fer un esforç i empènyer una mica més les polítiques lingüístiques abans que acabi la legislatura.

De Luis ha oferit el suport de l'OCB al Govern en tot allò relatiu a la defensa dels drets dels ciutadans de les Balears davant de les institucions espanyoles i ha transmès a Busquets la necessitat de fer pinya -institucions i entitats de la societat civil- per una major sobirania i autogovern.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Emigrante, fa mes de 5 anys

La religión catalana necesita mas dinero público. El pacte debe dárselo a la OCB que ellos lo administrarán convenientemente.

Eso si; debemos decir que lo hacemos por la kultura

Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente