algo de nubes
  • Màx: 19.99°
  • Mín: 13.1°
19°

Foment del Turisme assegura que les protestes contra la massificació turística funcionen

El president del Foment del Turisme de Mallorca, Eduardo Gamero, ha alertat aquest dimecres que les protestes i manifestacions contra la massificació repercuteixen en la caiguda de la demanda turística, que enguany ha registrat un descens «d'entre un 10 per cent i un 12 per cent».

«Amb aquest tipus d'actuacions i la recuperació dels competidors del nostre entorn les temporades vinents poden ser molt problemàtiques per la caiguda de la demanda», ha manifestat Gamero. Davant aquesta situació, ha demanat «sentit de responsabilitat» a les administracions de les Illes «perquè no es permetin aquests excessos que s'estan produint i que, en molts casos, atempten directa o indirectament contra la font més important d'ingressos que és el Turisme».

«Estam instal·lats en l'esquizofrènia, el menyspreu als valors tradicionals i el menfotisme als qui ens donen treball i benestar a les famílies», ha expressat el president. En aquest sentit, Gamero ha fet referència a les accions de «joves idealistes i mal informats» i ha criticat que «amb els seus actes atempten contra el benestar de les famílies dels treballadors del sector turístic en particular i dels mallorquins en general, ja que si deixen de venir turistes a Mallorca perquè trien altres destinacions més amables i acollidors, moltes persones es quedaran sense treball».

Així, l'organització ha dit «ja n'hi ha prou de protestes i manifestacions en contra del Turisme», i han afegit que aquest «ja n'hi ha prou» ha de ser «ferm i contundent per part de totes les persones de bona voluntat que viuen a Mallorca i també dels qui posseeixen la representació Institucional en les diferents Administracions». «Amb aquest això pretenem donar un toc t'atenció a la societat mallorquina perquè ens estam jugant el futur de tots», ha conclòs.


Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pilar, fa mes de 5 anys

Gamero guarda les teves energies per predicar els diumenges a la Seu. Sobra turisme i ho saps!

Valoració:1menosmas
Per tanmateix, fa mes de 5 anys

>

De quin benestar parla en Gamero? De les platges i la mar plenes de brutor? De la falta d'aigua? De les carreteres plenes d'embossos? Dels carrers intransitables? Del turisme-xusma de Magalluf?

Au! Gamero i companyia, anau a liar-la a un altra lloc!

Valoració:3menosmas
Per Socarrel, fa mes de 5 anys

DE MA GO GI A = HI PO CRE SI A

Valoració:2menosmas
Per Margalida, fa mes de 5 anys

I n,Eduardo Gamero, com tants d,altres, és un col.locat del PP que viu d, explotar recursos i en jubilarse " volverá a su pueblo natal"

Valoració:4menosmas
Per Margalida, fa mes de 5 anys

A les Balears cada temporada s,hi trasllades milers d,europeus i extracomunitaris que venen a fer l,estiu, deixant molt de pics a gent d, aquí, ben formada en Turisme i Llengües, sense feina. A més, quan acaben contracte se,n tornen al seu país a gastar els diners, a més de cobrar atur d,Espanya!
Sona a xovinisme però amb menys turistes els balears en tendríem suficient per a viure bé tot l,any.
I els guiris no volen tornar a platges, carrers de Ciutat, carreteres saturades, amb cues i embussos i bars i restaurants on els roben !!!

Valoració:4menosmas
Per jbm, fa mes de 5 anys

Em fa l'efecte que d'embossos n'hi tants o més que l'any passat, però si vaig errrat i no n'hi ha tants, n'estiré ben content. Si hem de proitegir es territori, ses platges, swes muntanyes i sa vida "normal" des qui hi vivim, a Mallorca (i entenc que també a la resta de ses illes Balears) de turisme en sobra molt. Això sí, s'hauria de recaptar més pes turisme que vé. amb ecotaxes, o altres taxes, obligant a millorar ses condicions laborals des treballadors, etc. Perque sembla que ha crescut el PIB però no ha crewscut el benestar de la majoria de la gent, cosa que vol dir que entre tots estam subvencionant es qui sí que s'hi enriqueixen, amb sa destrucció de sa qualitat de vida des mallorquins.

Valoració:7menosmas
Per Turisme de qualitat, no pas de quantitat!, fa mes de 5 anys

El tal gamero aquest déu de tenir molt de guanys directes proporcionals al número de turistes. Basta ja del turisme de quantitat. TURISME DE QUALITAT JA! Que els guanys vagin cap a la ciutadania, no pas als quatre lladres empresaris que ens venen "que vivim d'això del turisme", mai no xerren de tota la degradació que genera el "tot inclòs", la saturació d'urgències per borratxos i gent pasada de drogues, els bàlconing que ni tan sol arriben a l'hospital, de la saturació de carreteres pels cotxes de lloguer que fiscalitzen fora de les balears (el pas següent és demanar més carreteres perquè hi càpiguen més cotxes...). Basta ja de prendre el pèl a la gent. Menys vaixells que vomiten turistes i més turisme de qualitat ja!

Valoració:5menosmas
Per Au, fa mes de 5 anys

Ui, ui, ui, comença la campanya, que hi ha eleccions aviat?

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente