algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 21°
25°

STEI: «L'examen era més difícil en català i no havia estat convenientment comprovat»

L'STEI Intersindical ha demanat que s'assumeixin «responsabilitats» i ha criticat amb duresa la «irresponsabilitat de l'EBAP» per l'anul·lació de les proves d'informàtica del Cos Auxiliar de les oposicions celebrades el 26 de maig.

El sindicat ha manifestat en un comunicat que en l'informe del Tribunal qualificador «s'acredita que l'examen era més difícil en català i no havia estat convenientment comprovat»

Així mateix, han qualificat de «dantesc» el desenvolupament d'aquest segon exercici de les oposicions de la CAIB i han sol·licitat que se cerqui una solució «consensuada» a aquest assumpte.

En aquest sentit, el grup sindical ha assegurat que el primer pas ha de ser el «reconeixement dels errors per part dels organismes». Igualment, l'STEI ha advertit que té arguments de sobra per a demostrar que l'examen va ser «més plàcid per a la gent que el va fer en castellà i els diferents supòsits no s'havien comprovat convenientment per part del tribunal», han reiterat.

Després que el Tribunal qualificador anul·lés aquest segon examen, el sindicat ha recordat que encara queden «exàmens d'altres cossos» i ha demanat que «es garanteixi que no torni a haver-hi dubtes raonables sobre si es compleix el principi d'igualtat».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.