algo de nubes
  • Màx: 18.82°
  • Mín: 13.93°
19°

Els sindicats tornen a manifestar-se per reclamar que no se suspengui la carrera professional

Comissions Obreres (CCOO), UGT, CSIF i l'STEI han tornat a sortir al carrer aquest divendres per manifestar-se en contra dels recursos interposats en els jutjats per la Delegació del Govern espanyol a les Balears als acords de la carrera professional.

El portaveu de la federació de serveis públic d'UGT, Miguel Ángel Romero, ha explicat que un centenar de persones s'han concentrat enfront de la Delegació del Govern espanyol a les Balears per reclamar que no se suspengui la carrera professional del Consell, l'IMAS, l'Ajuntament de Palma i altres consistoris.

Així mateix, la concentració ha començat a les 10.30 hores i ha tengut una durada aproximada d'uns 45 minuts, segons ha informat Romero, qui ha criticat que la decisió de la delegada del Govern espanyol Maria Salom, «no se sosté ni jurídicament ni políticament».

Els sindicats han lamentat que la suspensió afecta a «uns 6.000 professionals» entre els ajuntaments, el Consell i l'IMAS, per la qual cosa han assegurat que continuaran les protestes cada divendres durant tot el mes de juny.

En aquest sentit, cal recordar que aquest divendres el batle de Palma, Antoni Noguera, ha exigit, «d'una vegada per totes» que Salom retiri «immediatament» el recurs contra la carrera professional. A més, ha manifestat que es tracta d'un recurs «que no s'entén de cap manera i que afecta el projecte de vida dels funcionaris».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.