cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.15°

L'ATB ofereix una jornada per promocionar l'oferta de les Balears al mercat xinès

L'Agència de Turisme de les Balears (ATB) ha ofert aquest dimarts una jornada formativa gratuïta sobre el turisme xinès amb l'objectiu de millorar la preparació del sector turístic per accedir al mercat xinès.

Segons ha informat en un comunicat la Vicepresidència i Conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme, la sessió ha estat impartida per Maria Antònia Company, llicenciada en Estudis d'Àsia Oriental, experta de la Xina i diplomada en Turisme. Un total de 75 persones, principalment representants del sector hoteler i d'oci i agències de viatges, ha assistit a la jornada.

Aquesta acció formativa s'emmarca dins de la programació d'accions que realitza l'ATB al llarg de l'any, en aquest cas per conèixer millor el mercat xinès, i que respon a un interès creixent per part del sector.

Durant la jornada impartida s'ha incidit en com accedir al mercat turístic xinès, quines són les barreres legals, lingüístiques i culturals, i com rebre el viatger de la Xina, quines necessitats i expectatives té i quin és el seu perfil.

«El turista internacional de la Xina viatja principalment a finals de gener, per l'Any Nou Xinès, i en la primera setmana d'octubre. La seva despesa mitjana és de 2.800 euros per persona i estada, quan la despesa mitjana a Espanya del turista està en 721 euros per turista i estada. El 30 per cent de la despesa turística xinesa es destina a les compres. La majoria són els anomenats 'Millenials' i un 57 per cent són nascuts als anys 80», ha explicat Company.

La formació ha abordat també com realitzar la promoció de l'oferta turística a Internet, xarxes socials i mitjans de comunicació, com treballen les agències de turisme xineses i els socis locals, quines són les principals fires de turisme i el calendari de vacances xinès.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.