algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 9.02°
18°

MÉS per Mallorca demana la dimissió «immediata» de Bauzá

Abril: «Un senador autonòmic no pot anar contra els acords del Parlament ni fer de fonamentalista atacant l'educació pública i el català»

El portaveu de MÉS per Mallorca, David Abril, ha expressat aquest dimarts després de la Junta de Portaveus la indignació del seu grup parlamentari «per les declaracions i afirmacions de l'expresident Bauzá, en l'actualitat senador autonòmic, contra els docents i els centres educatius públics a les Illes Balears».

Abril ha assenyalat que són «unes declaracions dignes d'una persona obsessiva i fonamentalista, que ja li varen passar factura electoral a la passada legislatura, i va provocar la mobilització social més gran de la història de les nostres Illes». El portaveu també ha recordat que el posicionament de Bauzá és contrari als acords presos recentment pel Parlament de les Illes Balears.

«Si Bauzá no està d'acord ni amb el que ha aprovat el Parlament ni amb el que fins i tot ha votat el seu propi partit el que ha de fer és dimitir de manera immediata», assegura el portaveu ecosobiranista. El PP de les Illes Balears va votar fa només quinze dies a favor de la resolució número 11 presentada per MÉS per Mallorca en el debat de política general que deia textualment que «el Parlament manifesta el seu suport i valora com a imprescindible la tasca que realitzen el col·lectiu de docents i tota la comunitat educativa als centres escolars de les Illes».

«És una indecència i una irresponsabilitat molt gran que tot un expresident es dediqui a practicar el fonamentalisme contra l'escola pública, i sembrar l'odi a la comunitat educativa. No hem tengut sort amb els darrers presidents del PP: un s'ha declarat delinqüent i l'altre és un fonamentalista declarat», ha conclòs el portaveu de MÉS per Mallorca, qui ha demanat al PP i Ciudadanos «que deixin les escoles en pau i no les converteixin en terreny de la seva guerra política».

 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni, fa mes de 6 anys

Idò no haver pactat amb el PSOE regalar-li un lloc al senat com a primera mesura de la legislatura.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente