algo de nubes
  • Màx: 16.64°
  • Mín: 7.61°
16°

Concentració de 'constitucionalistes' a Cort

A la concentració s’hi han banderes espanyoles i algunes de franqusites. | dBalears

La plaça de Cort de Palma acull aquest dissabte migdia una concentració convocada per la Fundació Nacional Círculo Balear (FNCB) sota el lema 'España somos todos' amb l'objectiu de rebutjar el referèndum de Catalunya i protestar contra l'«annexió de les Balears» al «projecte colpista del separatisme català».

A la concentració, s’hi ha pogut veure centenars de persones, la majoria amb banderes espanyoles. Amb tot, hi destacaven dues banderes espanyoles de l’època del franquisme que onejaven per tota la plaça.

«En aquests moments és necessari sortir al carrer per defensar la unitat de la nació sobre la qual es fonamenta la nostra democràcia, els nostres drets i llibertats, amenaçats per sediciosos colpistes a Catalunya», sostenen des del Círculo Balear.

A més, l’entitat manté que la corrent independentista a les Illes «vol annexionar les Balears al seu delirant i totalitari projecte de Països Catalans». A altres ciutats com Inca també hi ha hagut una concentració d'unes 20 persones contra el referèndum. A Andratx només s'hi han cocentrat tres persones.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Javi, fa mes de 6 anys

Qué vergüenza...
Catalunya no estás sola!!! Mallorca germana sempre

Valoració:8menosmas
Per unaperaqui, fa mes de 6 anys

Si, avui també s'han concentrat... cabien tots en 2 metres quadrats a un cantonet de la plaça on ens manifestàvem milers de democràtics... i perquè duien banderes!

Valoració:7menosmas
Per Vade retro, fa mes de 6 anys

Aquesta gent tan legal, han pegat a un jove nacipnalista, que està ingressat greu a un centre sanitari. Ho han dit els informatius.

Valoració:11menosmas
Per Brusca, fa mes de 6 anys

Lo d'ahir si que vos pica.....

Bramulau com a truges però no representau res més que a falangistes i franquistes. Si estiméssiu Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera comn deis lluitaríeu per que aquest estat castellà que tant vos atreu no ens prengués el pel dia si i dia també.

Valoració:26menosmas
Per LLUIS, fa mes de 6 anys

5.000 personas? hahaahahahahahaha
Ni comptar saben....

Valoració:14menosmas
Per Un senyor, fa mes de 6 anys

Un cove amb 5000 menes hi havia. Si hi havia 100 persones ja era molt. Sí estimes tant el castell, parla com hi hem fet sempre a Mallorca.

Valoració:21menosmas
Per Pedro coll, fa mes de 6 anys

Solo sacáis la misma foto 3 veces ? De verdad ... 1 tío es el motivo de más de 5000 personas ? Jajjaja al menos habéis visto miles de banderas de Mallorca con el castillo, que ayer no había ni una , quizá no sabéis ni lo que es....

Valoració:-25menosmas
Per No anam, fa mes de 6 anys

Constucionalistes i duen la bandera del pollastre?

Valoració:48menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente