muy nuboso
  • Màx: 16.13°
  • Mín: 12.25°
13°

Costa al·lega que als alts càrrecs de l'IbSalut no se'ls exigeix el català «perquè no són funcionaris»

Europa Press

La consellera de Presidència i portaveu del Govern, Pilar Costa, ha assegurat aquest divendres que als alts càrrecs de l'IbSalut no se'ls exigeix el català com a requisit per accedir perquè no són funcionaris ni empleats públics.

En aquest sentit, ha recordat que la Llei de Fundació Pública s'aplica exclusivament als empleats públics i que requereix el català a qualsevol persona que aspira a una plaça fixa.

Precisament, aquest dijous el sindicat Satse va publicar un manifest en el qual criticava que el Govern eximís en el projecte de decret del requisit a direccions de servei, directius i comandaments intermedis.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Una altra presa de pèl., fa mes de 6 anys

Com a metge de l'IBSALUT que fa feina a Son Espases exigeixo que aquests alts càrrecs que ens parasiten se'n vagin al p--- carrer i vagin a prendre el pèl als seus respectius pares, si els coneixen! Basta ja de parasitisme i d'abusar sempre els mateixos amb la doble rasadera.

Valoració:6menosmas
Per Tivasdan, fa mes de 6 anys

Si no són funcionaris, no s'haurien de comportar com a tals. Ni fer de caps ("quefes"), dels que sí ho són. Etern problema i greu. Una espina clavada molt endins al funcionariat.

Valoració:5menosmas
Per jbm, fa mes de 6 anys

Quina barra!!!

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente