algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
17°

[VÍDEO] El degà Miguel Deyá amenaça amb la Fiscalia els estudiants de la UIB

Pere Garau

Aquest divendres, els estudiants de la Universitat de les Illes Balears (UIB) han preparat una acció al claustre de la Facultat Ramon Llull per reivindicar el dret a la llibertat d'expressió i el suport a la democràcia.

Segons ha pogut saber el dBalears, el degà Miguel Deyá ha tornat a exercir la repressió a la llibertat d'expressió dels estudiants de la UIB. Deyá ha amenaçat els estudiants amb dur-los davant la Fiscalia.

Els estudiants continuen al claustre malgrat la pressió del membre de seguretat de la Facultat i del degà. A més, han fet una crida perquè tothom qui pugui vagi al claustre per reclamar democràcia i llibertat d'expressió mentre esperen un advocat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per escardapenyes, fa mes de 5 anys

Segons a quins camps no mi vull ficar perque me reconesc ignorant, peró aquí veig la bandera de Mallorca del castellet i le senyera estelada ¿d'acord?
Bé ,aquets tres dias darrers, anant per Palma he vist com han anat florint "estanqueras" he vist Senyeras i banderas mallorquinas emperelladas, peró fins ara el que no he trobat és una bandera mallorquina i una espanyola, i el meu argumentés ¿gonellas i mallorquins espanyols, vos basta se bandera d'Espanya per defensar Mallorca i el mallorquí ? podeu contestar en respecta si podeu ? com jo faix.

Valoració:2menosmas
Per Quin maldecaps..., fa mes de 5 anys

I aquest endiumenjat de verbena estiuenca és espontani o promogut pels desocupats de sempre, algú ho sap?
Segurament aquests al.lots quan es presentin a oposicions ho podran mostrar com un mèrit que, en bona mesura, superarà amb escreix els seu alt nivell de coneixements impartits per aquest professorat tant compromés en determinada política...

Valoració:-6menosmas
Per Manipuladors..., fa mes de 5 anys

Sabeu si aquest jove parla per ell o alliçonat per l'anterior degà, Nicolau Dols, mestre en manipular estudiants, qui no ha pait la seva derrota davant l'excel.lent degà, gran investigador i docent, el Dr. Miquel Deyà?

Valoració:-10menosmas
Per transcriptor ||*||, fa mes de 5 anys

El gener de 1928 apareix a Mallorca LA NOSTRA TERRA, una magnífica revista mensual d’Art, Literatura i Ciència que es publicarà fins a l’aixecament feixista-militar de juliol de 1936. En els editorials teoritza i propugna la reconstrucció nacional a partir de la llengua, la cultura i els eixos identitaris de la personalitat col·lectiva del conjunt de la nació. La revista comptava amb col·laboradors destacats d’arreu de Catalunya (Amades, Carner, Chabàs, Coromines, Fabra, Macabich, Martínez Ferrando, Maseras, Moll, Saltor, Soldevila, Villangómez…). En les seves quatre mil cinc-centes pàgines, no apareix l’expressió Països Catalans i, en canvi, és habitual la denominació Catalunya Gran i molt freqüent el gentilici catalans aplicat als mallorquins i als valencians. Els editorials i els nombrosos articles referits a la qüestió nacional catalana, són una font imprescindible de referència.


http://blocs.mesvilaweb.cat/balutxo/?p=258699

Valoració:10menosmas
Per Pobleret, fa mes de 5 anys

Al Maig del 68 ja cridaven prohibit prohibir. Aquí després de tants d'anys cada pic hi ha més Tejeros...

Valoració:18menosmas
Per M, fa mes de 5 anys

Fora gonelles de Mallorca. Si fossiu els ultres els perseguits, no serieu tan valents.

Valoració:16menosmas
Per guillem, fa mes de 5 anys

més llibertat, més democracia, més participació.

Valoració:18menosmas
Per Tomeu, fa mes de 5 anys

Fora estelades del campus.

Valoració:-31menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente