algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Miquel Barceló: «Els catalans no volen independitzar-se, volen votar»

L'artista mallorquí Miquel Barceló, qui serà investit aquest divendres com Doctor Honoris causa per la Universitat de Salamanca ha considerat, sobre la situació de Catalunya que «els catalans no volen independitzar-se, volen votar».

Durant una roda de premsa prèvia a l'acte acadèmic a la ciutat de Salamanca, Barceló no ha volgut fer valoracions sobre aquest assumpte polític i judicial obert. «Si començam amb això, no acabam», ha dit. No obstant això, sí que ha volgut fer aquesta puntualització després de la pregunta dels mitjans de comunicació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ja ho val!, fa mes de 6 anys

O sigui que, segons ell, guanyarà, i de molt, el NO; és a dir, continuar sotmesos al Regne d'Espanya. Amb aquestes opinions no ens fan falta les dels enemics...

Valoració:0menosmas
Per dic, fa mes de 6 anys

@clar. Precisament per saber quina part vol la independència i quina no,és perquè es vol fer el referèndum.Es que els que no la volen els neguen anar a votar?.
Saps? una mica de bona educació no fa mal a ningú.

Valoració:4menosmas
Per indignat, fa mes de 6 anys

@Clar Volen votar i entre les opcions hi ha triar independitzar-se.
Òbviament no hi ha cap referèndum d'autodeterminació al qual voti tota la població d'un Estat. No té sentit demanar a la resta de ciutadans de l'Estat espanyol si volen la independència de Catalunya. O tu vares votar el Brexit?
Si es fes un referèndum com tu dius i que votàs tot l'estat. Tendria sentit mantenir a la força Catalunya dins Espanya si la majoria de catalans no hi volen seguir?
A l'Estat espanyol li falta assumir el que és la democràcia i que la seva nació que defensen a tot preu (tot i que no es consideren nacionalistes) no existeix per entitat pròpia. Les nacions, països i Estats existeixen perquè hi ha gent que en vol ser part.

Valoració:6menosmas
Per Pere Mateu, fa mes de 6 anys

Clar: vas equivocat

Valoració:-3menosmas
Per i català, fa mes de 6 anys

Totalment d'acord amb clar, no s'ha de confondre el mitjà (referèndum) amb el fi, que és, en part la independència. esfectivament la gent vol la independència

Valoració:13menosmas
Per clar, fa mes de 6 anys

Lo que dice Barceló es totalmente falso. Quiere la independencia del "país" solo una parte importándoles un pimiento, o menos, la opinión del resto. El "botifarrendum" es la escusa para el fin perseguido.

Valoració:-20menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente