cielo claro
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.32°
17°

APTUR reclama el tancament dels hotels que tenguin sobreocupació

L’associació de lloguer turístic Aptur ha reclamat aquest dissabte al Govern balear que tanqui els hotels que tenen sobreocupació. En aquest sentit, l’entitat reclama «contundència».

APTUR-Balears ja va fer públic fa uns mesos en el seu informe sobre «l’impacte del lloguer vacacional sobre el volum del turisme a les Illes Balears» que la ocupació total en hotels podría suposar més persones allotjades que les places oficials, ja que no es comptabilitzen com a plaça als menors de 12 anys ni els llits supletoris. 

Així, el mateix informe apuntava que el lloguer vacacional és el responsable del 15,3% dels turistes que visiten les nostres illes, enfront al 66,4% que suposa el turisme hoteler, la qual cosa demostra que la demonització a la que s’ha sotmès el lloguer turístic estava fora de lloc. 

Sector hoteler

A més a més, des de l’associació apunten que, a més de demostrar-se que és el sector hoteler el principal responsable del volum de turistes de les Illes Balears, la Conselleria de Turisme hauria d’haver actuat abans, sabent que és una pràctica que es ve duent a terme des de sempre. 

Per això, des d’Aptur Balears es demana que «a partir d’ara es comptabilitzin les places de menors de 12 anys, així com les de llits supletòris als hotels i que, a més, les sancions siguin exemplars i  es suspenguin les llicències d’activitat dels hotels que tenguin sobreocupació per un període mínim de 12 mesos a l’any següent».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pere Mateu, fa mes de 6 anys

GOB i Terraferida s'han convertit en els sicaris de sa Federació hotelera. Na Inma apunta i ells fan sa feina bruta.

Resulta impressionant veure el silenci davant uns fets que a part de massificar contribueixen a l'explotació dels treballadors.

D'aquí 2 anys, com de costum, Govern del PP gracis a ells.

Valoració:7menosmas
Per On són?, fa mes de 6 anys

On són les protestes, denúncies, manifestacions, comunicats, happenings de les Ramis, els Valdiviesos i Domenechs en contra de la sobreocupació dels hotels?
Ahhhhh, nooooo. Que el GOB, Terra Ferida i Ciutat per a qui l'habita només fan el joc brut als hotelers i al PP!

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente