muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 9.59°
13°

Marga Vicens presenta 280 avals a la seva candidatura per presidir NNGG del PP

Marga Vicens, membre de Noves Generacions (NNGG) de les Balears, ha presentat aquest dimarts, 22 d’agost, 280 avals a la seva candidatura per presidir NNGG del PP al Congrés que se celebrarà el 23 de setembre a Palma.

Després del registre dels avals, a la seu central del PP de Palma, la precandidata ha donat les gràcies a l'equip que ha recolzat i animat la candidatura #AraSí i ha explicat que es presenta amb un projecte que aspira a «il·lusionar els afiliats i al fet que la gent del carrer pugui recuperar la confiança en la política».

Amb tot, Vicens ha remarcat que «és hora de començar a treballar per als joves i per les inquietuds que té aquest col·lectiu» al que, segons ha remarcat, li afecten «molts problemes». La precandidata ha opinat que NNGG de les Balears ha de ser «la part crítica del partit» i, en aquest sentit, ha assenyalat que «nosaltres hem de prendre la iniciativa quan veiem un problema que afecta els joves, com pot ser l'accés a l'habitatge».

«Hem de ser nosaltres els qui venguem al partit a demanar que lluiti per això i no esperar que ells ens preguntin quins són els problemes que tenim en el nostre dia a dia», ha agregat sobre aquest tema. Demà, 23 d'agost, es tanca el termini de presentació de candidatures i, de moment, Marga Vicens es postura com l'única candidata a presidir les NNGG de les Illes. «NNGG del PP és una organització unida i l'important és que seguim units», ha postil·lat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Barnelll, fa mes de 6 anys

Això escarrufa.....'

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente