nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Quatre platges mallorquines en el rànquing de Trivago

Quatre platges mallorquines es troben en el rànquing de les 10 destinacions de platja amb millor reputació a l’estat espanyol, segons el cercador Trivago.es. L'estudi constata que l'arxipèlag balear compta amb: destinacions amb excel·lents valoracions, com les quatre que apareixen en les primeres posicions, i unes altres, amb una baixa reputació en línia, com és el cas de S'Arenal (69,64), que és la destinació amb la pitjor puntuació del rànquing.

A les Balears

La Platja de Muro (84,83) ocupa el lloc número dos de la llista; Cala Millor (83,55), la cinquena posició; la Colònia de Sant Jordi (82,84) se situa en el vuitè lloc i el Port d’Alcúdia (82,77) en el desè. Les dades s'han obtingut mitjançant l'anàlisi de les opinions de Trivago que són més de 175 milions procedents de més de 200 portals de reserva.

Altres destinacions

L'estudi indica que les destinacions de l’estat espanyol amb platja més buscades pels viatgers són al nord, ja que tenen les valoracions «més altes» (sent Laredo el que té la reputació més baixa (75,67 punts) i Hondarribia (84,81), la més alta). Per contra, en l'arc mediterrani (Catalunya, Comunitat Valenciana i Múrcia) es troben la majoria de destinacions amb «les valoracions més baixes», han remarcat des de l'entitat. En canvi, la costa andalusa té «bones valoracions». Trivago també ha destacat que les Illes Canàries presenten destinacions amb «altes valoracions» i, per primera vegada aquest any, un d'ells aconsegueix una posició entre les deu primeres, Guia de Isora, amb 83,73 punts.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.