muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

La Conselleria i l'Atlètic Balears presenten el Pack Jove 2017

dav

La consellera de Cultura, Participació i Esports, Fanny Tur, ha visitat aquest dimecres el camp de l'Atlètic Balears en motiu de la presentació del Pack Jove 2017. A l’acte han assistit els jugadors Nacho Heras i Pedro Ortiz, juntament amb el gerent Guillermo Pisano, el director de màrqueting Lawrence Johannes Mommenthal, i el director esportiu Patrick Messow. S’ha presentat el Pack Jove 2017 i també s’ha fet entrega per part del club de la camiseta oficial, signada pels jugadors que serà sortejada entre els participants.

L’any 2017, el Carnet Jove de les Illes Balears celebra el seu 30è aniversari i, per això, s’ha posat en marxa el Pack Jove 2017 amb la finalitat de millorar els avantatges del programa i la seva difusió entre tots els joves de les Illes. Aquest Pack Jove és el projecte més ambiciós del Carnet Jove dels darrers anys i consisteix en un talonari de vals d’avantatges i descomptes rellevants (2x1, 3x2, 50 % de descompte, gratuïtats...) que podran gaudir totes les persones titulars del Carnet Jove de les Illes Balears en tots els àmbits. Recull un total de 66 empreses que ofereixen 77 avantatges en les categories: allotjaments i viatges; cultura i oci; esports; formació i cursos; salut i bellesa; i serveis, compres, menjar i beure. Totes les categories contemplen descomptes a Mallorca, Menorca i Eivissa i aquest pack també contempla descomptes a Formentera.


Atlètic Balears i Carnet Jove

Aquesta iniciativa pretén oferir descomptes i avantatges importants per als nostres joves i també promocionar i difondre els organismes, empreses i entitats col·laboradores com l'Atlètic Balears que participen al programa Carnet Jove i que ofereixen les seves promocions als joves.

L'Atlètic Balears ofereix un val de 2x1 en els carnets de soci per a la temporada 2017-2018. És un descompte molt important perquè el preu de l’abonament és de 75 €, i entre els joves menors de 17 anys de 30 €. A més, és la primera vegada que un equip de futbol ofereix aquesta promoció i des de la Conselleria esperen que serveixi per donar a conèixer més el club entre els joves, per fidelitzar l’afició i en definitiva, perquè cada vegada puguem ser més els qui donam suport a l’Atlètic Balears des del camp.

A més d’aquesta promoció amb el val de descompte del pack, també ofereix un 25 % de descompte a tots els titulars del Carnet Jove en l’adquisició d’entrades per assistir als partits de lliga, copa, play-off i amistosos, així com en la roba oficial que es pot comprar a la botiga del club.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 6 anys

Per cert, quan es dignaran a normalitzar es nom?

Valoració:0menosmas
Per dois, fa mes de 6 anys

El nom oficial de l'empresa alemana és Atlético Baleares. El nom en castellà i el conveni amb Atlético de Madrid.
Faríeu bé d'escriure el nom de les empreses bé

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente