muy nuboso
  • Màx: 17.94°
  • Mín: 13.93°
18°

La FELIB i la FAPA faran feina conjuntament per prevenir el consum d’alcohol entre els joves a les revetles

Ambdues federacions han manifestat, durant una reunió, la necessitat d’actuar de forma coordinada a les festes municipals on, en els darrers anys, s’han incrementat notablement els incidents entre menors.

«Hem de conscienciar els menors i el jovent que facin un ús controlat de l’alcohol i aquesta és una tasca de tota la comunitat, tant de les administracions com dels pares», explica el president de la Federació d’Entitats Locals de les Balears (FELIB), Joan Carles Verd, després de reunir-se amb la Federació de Pares i Mares d’Alumnes de Mallorca (FAPA). «Hem d’assegurar-nos que els menors no puguin accedir a la venda d’alcohol, s’ha de posar en relleu l’important paper dels pares i mares, i hem de vigilar que els ajuntaments actualitzin les seves ordenances per tal de prevenir i sancionar actuacions perilloses i incíviques», ha reflexionat Verd qui destaca la importància de prevenir i actuar.

La FELIB vol destacar la bona sintonia amb la FAPA amb qui comparteixen la preocupació per l’increment d’incidents, especialment amb menors, a les revetles municipals. Ambdues federacions, a més, faran feina conjuntament des de la Plataforma per un Oci Nocturn de Qualitat.

La FELIB ja va realitzar una jornada sobre mesures de seguretat, autoritzacions d’activitats i consum d’alcohol i drogues a les festes municipals el passat més de juny per posar punts en comú entre els diferents actors. «Les festes d’avui són més massives que les d’abans i aquesta gran afluència puntual a llocs on hi manca una infraestructura ha generat tota una problemàtica que hem de saber afrontar», ha afegit el president de la FELIB qui ha destacat la importància de comptar amb el compromís de les administracions i federacions com la FAPA.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.