algo de nubes
  • Màx: 18.93°
  • Mín: 9.02°
18°

Maite Salord compleix els dos anys al capdavant del Consell de Menorca

La nova secretària general del PSOE de Menorca, Susana Mora, pren aquest divendres el relleu en la presidència del Consell Insular de Menorca de Maite Salord, de Més per Menorca, com a part de l'acord de govern aconseguit a l'inici del mandat.

El nou organigrama polític de la institució menorquina serà aprovat aquest
divendres horabaixa en un ple extraordinari en què quedarà constituït el nou plec que regirà durant els dos pròxims anys i que «no presenta canvis de gran importància», segons ha informat la institució. Alguns dels canvis previstos seran en àrees de gestió com la neteja de platges o la protecció animal, que passaran del departament de Medi ambient al de Cooperació Local, o la de Política Lingüística, que passarà del departament de Presidència al de Cultura i Educació.

Canvis en les direccions insulars
Els majors canvis es produiran en les
direccions insulars dels departaments, càrrecs de confiança. L'organigrama quedarà constituït de la següent manera: la plaça d'assessor jurídic, dependent de l'àrea de Presidència, passarà a ser una direcció insular a càrrec de José Carbonell, actual director insular de Joventut, Ocupació i Innovació. La plaça que deixa Carbonell serà assumida per la nova directora insular, Pilar Carrasco, que abastarà les àrees d'Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut, i Esports.

L
a direcció insular de Comunicació serà assumida per Magdalena Arnau, nova en l'organigrama, mentre que la fins ara responsable de comunicació, Raquel Marquès, assumirà la direcció insular de Cooperació Local.

Finalment, l'equip de govern també ha acordat que, en el
pròxim mes de gener, s'incorporarà al departament de Serveis Generals, Participació Ciutadana i Habitatge, que dirigeix la consellera Cristina Gómez, un nou càrrec de confiança.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.