algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 15°
15°

Més de 1.000 joves participen en unes jornades de neteja del litoral

Més de 1.000 joves d'entre 12 i 17 anys participen en unes jornades per netejar al voltant de 30 platges de diferents zones de Mallorca, Eivissa i Menorca, uns 15 quilòmetres de litoral. El projecte pretén fomentar hàbits de correcta segregació de residus, a través de tallers mediambientals i accions de neteja i manteniment del litoral.

Les jornades començaren el passat 21 de juny i es perllongaran fins al 28 de juliol. Fins al moment, ja han participat 450 joves i s'ha actuat en gairebé dos quilòmetres de costa. Quant als quilos de residus recollits, actualment s'han comptabilitzat 360 kg i en finalitzar la campanya s'aconseguiran 800 kg.

En aquesta iniciativa participen 16 municipis -entre ells Alcúdia, Andratx, Campos, Felanitx i Llucmajor-, 23 centres educatius i set escoles de vela. En les jornades, a més de recollir residus, monitors amb coneixements tècnics mediambientals animen als joves a reunir-se en equips de recollida. També es realitza un concurs que consisteix a calcular el temps que tarden els residus a desaparèixer i en degradar-se.

Jornada al Club Nàutic de s’Arenal
Aquest dimarts matí, un total de 15 joves de l'equip de regates del Club Nàutic de s'Arenal han substituït el dia d'entrenament per una jornada mediambiental en el Caló de Sant Antoni i a Cala Blava, en la qual ha participat el regatista Hugo Ramón. Ramón ha explicat als joves la importància de mantenir el litoral net de residus tot l'any, per evitar que arribin a la mar.

El director del Club Nàutic s'Arenal, Ferrán Muniesa, ha desitjat «que amb aquesta activitat prengui exemple molta gent» i ha reafirmat la seva col·laboració amb les iniciatives per ajudar a netejar la mar.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.