algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

El Govern i APEAM, junts per demanar al Govern espanyol un descompte del 50 % en transport marítim

132878

La Conselleria de Territori, Energia Mobilitat compta amb el suport de l’Associació Patronal d’Empresaris d’Activitats Marítimes de les Balears (APEAM) per cercar fórmules que impulsin i millorin la mobilitat marítima entre les illes.

El conseller d’aquest departament, Marc Pons, ha explicat que les diferents operadores del transport marítim a les Balears donen suport  a demanar conjuntament al Ministeri de Foment un descompte del 50 per cent en transport entre illes, així com incloure els vehicles també siguin considerats part de l’equipatge, tant en els trajectes entre illes, com amb la Península.

Es tracta, ha dit, d’«una mesura necessària per pal·liar la insularitat com a fet diferencial que s’ha de tenir en compte de forma particular pel Govern». En aquest sentit, ha considerat clau que també s’uneixin esforços i aliances amb empresaris de Canàries, Ceuta i Melilla «per tal de millorar una situació que repercutirà en la competitivitat del transport marítim».

Per la seva banda, el president de la Comissió de Navieres d'APEAM, Víctor Terricabras, ha destacat que el fet que el 50 per cent el pugui pagar l’Estat suposa una eficiència en el procés administratiu de la bonificació, acurtant els terminis de liquidació, el que «repercuteix en una major competitivitat de els companyies marítimes».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.