nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 6.86°

Rafel Crespí apel·la a la «imprescindible renovació» en la gestió de la UIB en la presentació de la seva candidatura a rector

132874

El catedràtic d'Organització d'Empreses de la Universitat de les Illes Balears (UIB) Rafel Crespí ha apel·lat aquest dijous, durant la presentació oficial de la seva candidatura a rector, a la «imprescindible profunda renovació» en la gestió del centre universitari després del 'cas Minverval '.

L'aspirant ha avançat que el seu programa preveu la posada en marxa d'un Servei d'Inspecció, tal com està previst en els propis Estatuts de la UIB, encara pendent d'aplicació, per tal de tenir eines més eficaces per garantir «que les coses es fan bé», segons ha recollit en un comunicat.

Aquesta iniciativa anirà acompanyada d'un protocol sobre com procedir en el cas de denúncies de males pràctiques en l'àmbit de la universitat. «Cal una rendició de comptes efectiva, perquè la UIB sigui una institució oberta i fiable, on prevalgui en tot moment l'ètica en la gestió universitària», ha dit.

Igualment, Crespí ha explicat que es presenta amb la finalitat de promoure «una universitat enfocada a la qualitat de la docència i la investigació, més oberta al món com a millor manera de comprometre amb la nostra societat, i gestionada amb transparència i participació», sent aquests els eixos de la seva candidatura.

Precisament sobre transparència, el candidat ha explicat que cal augmentar-la tant de cara a la comunitat universitària com cap a la societat «per implicar-les en les decisions de gestió i assignació de recursos».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Paraules..., fa mes de 6 anys

En acabar contarem...Pareix que a la UIB hi ha molta de gent que vol fer política, ocupar càrrecs, figurera...I el més important de tot: que ens mostrin els seus CV tots aquells que volen tenir càrrecs....És el més important de tot. Qui vol fer política, viure d'ella, ho ha de fer fora de la Universitat. Desgraciadament a la UIB n'hi ha molts que no fan altre cosa que això: política, classes espantoses i gens de recerca...

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente