cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.53°

EUIB critica que se segueixi invertint en promoció turística

EUIB critica que amb «tal grau de saturació» se segueixi invertint en promoció turística.

Esquerra Unida a les Illes Balears ha criticat aquest dimarts que les institucions continuïn destinant recursos públics a la promoció turística. Davant d'aquesta situació, EUIB insta a les institucions que destinin els pressuposts públics a atendre les necessitats socials i que «ni un sol euro» serveixi per promocionar «l'arribada de més turistes», perquè les Balears «ja han arribat a un evident grau de saturació».

EUIB defensa que, contràriament a les polítiques de promoció turística, el que s'hauria de fer és «establir límits a la capacitat d'acolliment», de manera que s'evitin els «excessos actuals». «El nombre de places turístiques legals i il·legals no deixa d'augmentar any rere any a causa de la passivitat de les administracions».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Nonamed, fa mes de 7 anys

El que s'hauria de fer és invertir per a la diversificació de l'economia per a no haver de dependre nonés del turisme. Ja sabem que la industria del turisme genera molts de recursos i feina a altres sectors però si algun dia falla, s'en va tot a fer punyetes.

Valoració:5menosmas
Per Maria, fa mes de 7 anys

I ara que dius, Jeroni! Tan bé comtreballen els del PP i C's i amb tot el que aconsegueixen per les nostres illes! ( ironia).

Valoració:5menosmas
Per Jeroni, fa mes de 7 anys

Amb l'expoli fiscal que patim, d'on proposa EU que treguem els diners per més serveis socials si no tenim els ingressos que deixen els turistes?

Valoració:3menosmas
Per M, fa mes de 7 anys

Que en venguin menys però que sigui gent amb major.poder aquisitiu i que consumesquin cultura, gastronomia i activitats que donin feina i riquesa i pocs problemes.

Valoració:6menosmas
Per Onofre, fa mes de 7 anys

S'ha de fer promoció turística perquè venguin més a l'hivern i menys a l'estiu, i que els que venguin no ho facin per engatar-se.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente